Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи

Дата: 04.03.2024 16:19
Кількість переглядів: 100

Запрошуємо підприємців та зацікавлених у розвитку власної справи мешканців Томашпільської громади взяти участь в інформаційному семінарі «Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи».
Учасники зможуть отримати інформацію щодо можливостей залучення ресурсів для розвитку чи започаткування власної справи, термінів та особливостей участі в державних та міжнародних програмах з фінансової підтримки бізнесу, а також дізнатися про можливості подальшого навчання для розвитку підприємницького потенціалу та навичок бізнес-планування.

 Для кого: захід розрахований на діючих підприємців (представники мікро, малого бізнесу усіх сфер діяльності, в т.ч фермерські господарства), а також бажаючі започаткувати власну справу  та активні мешканці, які готові брати соціальну відповідальність за власний добробут, в т.ч В ПО, ветерани/ки).
 Коли: 27 березня, 10:00 - 13:00 год.
 Де: селище Томашпіль, площа Тараса Шевченка, будинок 1, зала № 2 адмінприміщення Томашпільської селищної ради.
 Для участі необхідно ОБОВ’ЯЗКОВО зареєструватися  за посиланням:
https://forms.gle/fRhhPLSCWgMo3wu7A
 Захід проводиться Томашпільською селищною радою спільно з Агенцією регіонального розвитку Вінницької області відповідно.
Довідково:
Одним з пріоритетів діяльності Агенції регіонального розвитку Вінницької області є розвиток мікро-, малого та середнього бізнесу. Команда Агенції надає консультації діючим і потенційним підприємцям, проводить інформаційно-освітні заходи з розвитку підприємницького потенціалу, надає експертну підтримку органам місцевої влади з розроблення програм підтримки бізнесу, розробляє та реалізує проєкти з розвитку бізнес-середовища,  в т.ч, спільно із громадами.
У 2023 р. навчання з розвитку підприємницьких навичок пройшли понад 50 осіб. Понад 75% підприємців, що за підтримки Агенції взяли участь в конкурсах та програмах, стали переможцями та отримали фінансування для розвитку власного бізнесу. Загалом у 2023 р., за підтримки Агенції, діючі та майбутні підприємці в сумі залучили понад 1,7 млн грн на розвиток власної справи.

""


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь