Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Обгрунтуваннятехнічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваноївартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4-1 постанови КМУ від 11.10.2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
- Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, спорту,культури та туризму Томашпільської селищної ради; Україна, 24200, Вінницька обл., Тульчинський р-н., смт. Томашпіль, вул. Ігоря Гаврилюка буд. 23; код ЄДРПОУ – 41403597; категорія замовника – орган місцевого самоврядування.
- Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частини предмета закупівлі (лотів за наявності):ДК 021:2015 – 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості (борошно пшеничне, крупи гречані, крупи манні, крупи перлові, крупа булгур, крупи пшеничні (артек), крупи ячмінні (ячка), крупи вівсяні (Геркулес), крупи кукурудзяні, рис, пшоно, крупа горохова).
- Ідентифікаторзакупівлі: - UA-2023-12-26-008700-a.
- Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
№ з/п |
Найменування товару, щодо якого проводиться процедура закупівлі |
Кількість |
Од. виміру |
1 |
борошно пшеничне |
1700 |
кг. |
2 |
крупи гречані |
2500 |
кг. |
3 |
крупи манні |
320 |
кг. |
4 |
крупи перлові |
280 |
кг. |
5 |
крупа булгур |
650 |
кг. |
6 |
крупи пшеничні (артек) |
1700 |
кг. |
7 |
крупи ячмінні (ячка) |
1000 |
кг. |
8 |
крупи вівсяні (Геркулес) |
250 |
кг. |
9 |
крупи кукурудзяні |
400 |
кг. |
10 |
рис |
2500 |
кг. |
11 |
пшоно |
450 |
кг. |
12 |
крупа горохова |
1000 |
кг. |
Вимоги до якості товару:
Борошно пшеничне – повинно бути вищого ґатунку. Вміст сирої клейковини в борошні повинен бути не менше 24%. Колірборошнабілийабобілий з кремовимвідтінком.Запах має бути свіжий, слабо виражений. Не допускаєтьсязатхлий, а такожпліснявий запах.Вологість пшеничного борошнамає бути не більшою за 15 %. Смак борошнамає бути трохисолодкуватий, без сторонньогоприсмаку, без гіркого присмаку та явно солодкого присмаку. Зараженість борошнашкідниками не допускається.
Крупи гречані - колір кремовий з жовтуватим або зеленуватим відтінком. Запах властивий гречаній крупі, без сторонніх запахів, не затхлий, не цвілий. Смак властивий гречаній крупі, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Не дозволяється зараженість шкідниками хлібних запасів; зіпсовані ядра, бактерії кишкової палички. Вологість крупи має бути не більше 14%.
Крупи манні -Сухийсипучий продукт.Зовнішнійвигляд – переважаєнепрозора мучниста крупка рівногобілогоабо кремового кольору. Відсутні запахиплісняви, затхлості та іншісторонні запахи. Смак – нормальний, без кислуватого, гіркуватого та іншихсторонніхприсмаків. Зараженістьшкідникамиабонаявністьслідівзараження – не допускається. Мішки для пакуванняповинні бути цілими, міцними, чистими, сухими, не зараженимишкідниками і безсторонніхзапахів.
Всі крупиповинні обов’язково бути фасована в споживчу упаковку вагою від 0,500 кг до 1 кг. Крупи обов’язково повинні бути чистими, без зайвих домішок мусора та пилу, мати аромат властивий обраному виду крупи, без запаху плісняви, затхлості. Крупи повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції: або ДСТУ, або ГОСТ, або ТУ.
Якість товару має відповідати Законам України, ДСТУ чи ТУ передбачених для товарів даного виду.
- Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначенона підставіаналізу фактичного використаннятоварів у минулихперіодах та з урахуваннямзапланованихпоточнихобсягів товарів замовника.
- Очікувана вартість предмета закупівлі: 462 560,00 грн. (чотириста шістдесят дві тисячі п’ятсот шістдесят грн. 00 коп.) з урахуванням ПДВ.
- Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось шляхом аналізу ринку через загальнодоступну інформацію щодо цін на борошно пшеничне, крупи гречані, крупи манні, крупи перлові, крупубулгур, крупи пшеничні (артек), крупи ячмінні (ячка), крупи вівсяні (Геркулес), крупи кукурудзяні, рис, пшоно, крупу горохову, яка міститься у відкритих джерелах та спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.
- Процедура закупівлі: застосовуються відкриті торги з особливостями (постанова КМУ № 1187 від 12.10.2022 року).
Уповноважена особа __________ Олександр ТІХОМІРОВ
(підпис)