Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

20 лютого - День пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 08:00
Кількість переглядів: 84

Дорогі земляки та гості нашої територіальної громади!
20 лютого Україна молитовно вшановує День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи масові розстріли мирних протестувальників у центрі Києва під час Революції Гідності у 2013-2014 роках. Цього року виповнюється 10-та річниця тих трагічних подій.

 Цей пам’ятний день встановлено указом Президента України від 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави та гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні.
Вони стали першими Героями російсько-української війни, які загинули за Свободу і Гідність кожного із нас, за європейське майбутнє своєї Батьківщини. Їх безсмертні імена назавжди вписані в новітню історію України.
Битва за нашу незалежність триває і нині. Захищаючи Україну від російського ворога-загарбника, ми пам’ятаємо, що наша міцність і сила духу базуються на міцності й силі багатьох українців, які не здавалися, які мріяли та діяли заради того, щоб Україна жила і процвітала. Гідність та Свобода стали найпотужнішою зброєю проти лютого ворога-агресора! Це те, що нас єднає і загартовує.
Уклінно дякуємо нашим хоробрим Захисникам і Захисницям Збройних Сил України, які нині незламно відстоюють на передовій кожен сантиметр рідної землі. Нехай милостивий Господь береже кожного нашого оборонця і дарує мир стражденній країні.
Якнайшвидшої Перемоги усім нам і благополучного повернення до своїх рідних домівок наших Захисників.
Низько схиляємо голови перед родинами загиблих воїнів, які через війну втратили своїх найрідніших і наймиліших серцю людей.
Пам'ятаймо і шануймо подвиг Героїв Небесної Сотні. Вони назавжди залишаться гордістю і прикладом для багатьох поколінь українців.
Слава нашим Захисникам і Захисницям ЗСУ!
Вічна шана Героям Небесної Сотні!
Світла пам’ять усім, хто поклав свої життя за мирне майбутнє України!
З повагою селищний голова Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь