Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

У Томашполі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 15:33
Кількість переглядів: 112

Цього року 15 лютого Україна відзначає 35-річницю з дня виведення військ з Афганістану та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З кожним роком все далі й далі історія віддаляє нас від вогняних подій тієї страшної війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

З цієї нагоди сьогодні у великій залі Томашпільської селищної ради очільник громади Валерій Немировський зустрівся з воїнами-інтернаціоналістами, ветеранами Афганської війни. Валерій Федорович від себе особисто та від усіх жителів громади висловив щиру вдячність та повагу воїнам-інтернаціоналістам за стійкість і героїзм, проявлені під час вирішення військових конфліктів на території інших держав, за приклад мужності і патріотизму для нинішніх Захисників і Захисниць ЗСУ, і за все те, що їм довелось пройти і пережити у горнилі тієї неоправданої війни. Побажав  ветеранам міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою, і в знак шани кожному вручив грошові винагороди від селищної ради.
Перед світлою пам’яттю загиблих воїнів-інтернаціоналістів, полеглих захисників нинішньої російсько-української війни учасники заходу схилили голови у хвилині мовчання й поклали квіти до підніжжя пам'ятних знаків воїнам-інтернаціоналістам і «Борцям за свободу і незалежність України».
Вічна пам’ять Героям, які загинули на чужині, під час Афганської війни й на території інших держав!
Вічна слава усім полеглим за Україну Захисникам і Захисницям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь