Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

Дата: 16.01.2024 16:06
Кількість переглядів: 84

Сьогодні, 16 січня, під головуванням очільника Томашпільської територіальної громади Валерія Немировського відбулось перше у цьому році засідання виконавчого комітету селищної ради. У ньому взяли участь  члени виконавчого комітету, запрошені.

Перед початком засідання голова громади привітав січневих іменинників Валентину Дубчик, Людмилу Лукіянчину, Миколу Коваля із днями їх народження, подякував за плідну працю, побажав міцного здоров’я, успіхів у роботі, витримки і натхнення. Валерій Федорович також привітав усіх  присутніх із початком календарного робочого року та зимовими святами.
У ході роботи члени виконавчого комітету заслухали звіт начальника фінансового управління Наталі Щербатої про виконання бюджету Томашпільської територіальної громади за 2023 рік.
Проголосували за відшкодування  з бюджетних коштів громади різниці в тарифах для населення на послуги водопостачання та водовідведення за 4-й квартал 2023 р.  КП «Томашпільводоканал».
Заслухали інформацію заступника голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів Бориса Наконечного про організацію суспільно-корисних та громадських робіт у Томашпільській територіальній громаді на 2024 рік.
Затвердили Інструкцію з діловодства для працівників та виконавчого комітету  Томашпільської селищної ради (інформувала начальник відділу загально-організаційного забезпечення селищної ради Євгенія Аверченкова).
Одноголосно підтримали рішення про компенсацію з бюджету громади вартості оренди житла молодим медспеціалістам КНП «Томашпільська ЦРЛ» та КНП «Томашпільський ЦПМСД».
Затвердили список громадян, які потребують поліпшення житлових умов та взятих на квартирний облік при виконавчому комітеті селищної ради на 2024 р. (інформувала головний спеціаліст відділу економічного розвитку, сільського господарства та житлово-комунального господарства Алла Мордан).
Надали дозвіл цирковому колективу «Промінь» на проведення циркової вистави в приміщенні Будинку культури селища Томашпіль.
Розглянули питання про видачу дубліката свідоцтва на право особистої власності взамін втраченому оригіналу.
Ряд питань порядку денного стосувалися виділення одноразової  грошової допомоги на лікування хворим громадянам та пораненим військовослужбовцям громади. А також виділення одноразової допомоги на поховання померлих родичів.
Наприкінці засідання розглянули кілька заяв щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі а також одне питання - про припинення даної виплати. Внесли зміни до рішень виконавчого комітету щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі.
Загалом цього дня членами виконавчого комітету було розглянуто 26 нагальних питань порядку денного.

селищний голова, керуюча справами виконкому, члени виконкомуселищний голова вітає квітами старосту с.Нетребівка Валентину Дубчикселищний голова вітає квітами старосту с.Гнатків Людмилу Лукіянчину

селищний голова вітає головного спеціаліста відділу загально-організаційного забезпечення, Який виконує обов'язки старости с.Велика Русава с.члени виконкому та присутніїчлени виконкому та присутніселищний голова та начальниця фінансового управліннячлени виконкому та присутні, виступає начальник КП "Томашпільводоканал"члени виконкому - Борис Наконечний та Ігор Горупашенкоселищний голова, керуюча справами виконкому, члени виконкому, виступає начальниця відділу занально-організаційного забезпеченняїчлен виконкому, виступає головний спеціаліст відділу економічного розвитку, сільського господарства та ЖКГвиступає директор Томашпільської центральної районної лікарні

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь