Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З 90-річним ювілеєм привітали жителя Томашпільської громади

Дата: 09.01.2024 14:00
Кількість переглядів: 126

Разом зі сніговою віхолою та тріскучим січневим морозцем завітав у долю жителя нашої громади, антонівчанина Василя Григоровича Тимини, поважний 90-й ювілейний день народження.
Привітати іменинника від імені голови Томашпільської селищної ради та усіх жителів громади завітала головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму Інна Карпин. Вона побажала ювіляру здоров’я, благополуччя, мирного неба, вручила від селищної ради цінний подарунок і квіти.

Народився Василь Григорович 6 січня далекого 1934 року у багатодітній простій селянській родині. Закінчивши 3 класи місцевої школи, підлітком пішов працювати конюхом у місцевий колгосп. Дуже любив коней, завжди з особливою увагою і трепетом піклувався про цих благородних тварин. Потім три роки служив у армії у місті Маріїнську Красноярського краю. Повернувшись зі служби одружився на односельчанці Єфросинії. Обоє усе своє життя жили у рідній Антонівці, працювали у місцевому колгоспі. Більше піввіку прожило подружжя душа в душу: шанували, підтримували один одного, як то мовиться, - і в радості,  і в горі.
Шість років уже піклуються про стареньких, як про рідних батька і матір, племінники томашпільчани Микола Володимирович та Ніна Михайлівна Германи, які забрали їх на проживання до себе додому.
На превеликий жаль, майже рік тому за межу вічності уже пішла Єфросинія Степанівна. З того часу дідусь так занеміг-затужив за своєю вірною половинкою, що з тих пір не встає з ліжка – здоров’я геть здало. Лише у помутнілій від років свідомості старенький все ще наздоганяє своїх прудконогих коней, вперемішку перелистує щасливі та важкі моменти свого довго життя.
Із днем народження Вас, шановний Василю Григоровичу! Нехай коники-роки ще довго біжать дорогою вашого життя. І хай милостивий Господь посилає Вам на ній лише гарних та добрих супутників, дає здоров’я, сили і наснаги.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь