Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось відкриття головної ялинки громади

Дата: 06.12.2023 16:55
Кількість переглядів: 147

6 грудня на центральній площі Томашполя відбулось святкове дійство з нагоди відкриття головної новорічної ялинки громади. На цю роль, як і в попередні роки, обрали молоду сріблясту ялину, яка росте у центрі селища. Довкола неї також встановили цікаві казкові фотозони, аби всі бажаючі могли сфотографуватися і залишити гарні спогади про ці зимові новорічно-різдвяні свята.

На захід було запрошено дітей військовослужбовців з усіх сіл громади та Томашполя, бажаючих жителів громади. До присутніх  звернулася секретар селищної ради Оксана Потуторовська, яка від імені голови громади Валерія Немировського та від себе особисто привітала зі святом тих, хто у цей день за григоріанським та новоюліанським календарями відзначає  день Святого Миколая та всіх присутніх з відкриттям новорічної ялинки, яке стало початком циклу прийдешніх зимових свят. Щиро подякувала за надійний захист та можливість мирно жити, працювати і святкувати нашим мужнім захисникам, які у цей день відзначають День Збройних Сил України. Оксана Василівна побажала усім міцного здоров’я, мирного неба, спокійних свят, щасливого Нового року, різдвяної казки та здійснення спільного бажання всієї України - Перемоги.
До вітань також долучився сценічний Святий Миколай, у роль якого вміло вжився працівник ЦКД Олег Стебельський. А ще звучали теплі побажання та гарні пісні у виконанні вихованців дитячого садочка «Сонечко», вокального ансамблю «Перлинка» з будинку дитячої творчості та Соломійки Лукіянчиної із Гнаткова.  У своїх виступах вони, як і всі дітки країни просили у Святого Миколая заступництва над Україною, перемоги та миру. Захід підготували та провели працівники Центру культури і дозвілля селищної ради.
По завершенні всі учасники та гості свята отримали подаруночки від селищного голови Валерія Немировського. У цей день солодкі смаколики від очільника громади також отримали всі вихованці дитячих садочків «Сонечко» та «У Матусі».
Нехай красуня- ялинка, яка сьогодні засяла вогнями, кожному із нас, а особливо дітям, додасть святкового настрою, передчуття казкового дива, яке обов’язково нехай здійсниться. Нехай закінчиться війна, повернуться додому усі татусі, хай знову запанують мир і спокій на нашій рідній, благодатній землі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь