Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Під час виїзного прийому волонтерів Томашпілля привітали із Міжнародним днем волонтера

Дата: 06.12.2023 16:49
Кількість переглядів: 155

6 грудня у Томашпільській громаді плановий виїзний прийом громадян здійснив начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк за участі начальника у справах дітей Віктора Поліщука та керуючої справами Томашпільської селищної ради Інни Шклярук. Під час якого очільник району зустрівся та поспілкувався із волонтерами Томашпільської громади.

З нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера, який Україна разом з світовою спільнотою відзначала 5 грудня, Олександр Анатолійович щиро подякував нашим волонтерам за неоціненний безкорисливий вклад у справу моральної та матеріальної підтримки воїнів Збройних Сил України та за вміння об’єднати велику кількість людей навколо спільної ідеї – перемоги України над ворогом. Під час зустрічі обговорювалися нагальні проблеми та нові напрацювання волонтерського руху району та Томашпільської громади, які, перш за все, стосувалися допомоги ЗСУ та соціального захисту військовослужбовців.  
Принагідно очільник району за активну громадянську позицію, благодійну діяльність, спрямовану на підтримку Збройних сил України та  з нагоди свята – Міжнародного дня волонтера вручив Подяки від Тульчинської районної військової адміністрації волонтерам Євгенії Ізерт, Сергію Тімкову, релігійній громаді Томашпільського храму Нерукотворного Образу Христа Спасителя ПЦУ, волонтерській команді «Лаври патріотів» та ГО «Надія Томашпілля».  
Вислухавши проблеми та пропозиції присутніх,  голова Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк взяв їх на контроль, а також підтримав пропозицію про налагодження тіснішої співпраці між усіма волонтерами району.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь