Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

6 грудня – День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 79

Дорогі наші Захисники і Захисниці, шановні працівники та ветерани Збройних Сил України!
Сьогодні служити в лавах Збройних сил − це справжній подвиг, бо немає більш благородної місії, ніж захищати свій народ і свою Батьківщину. На вашу долю випало велике і важке випробування війною. Але ви гідно складаєте цей іспит. Незважаючи на всі труднощі, холод і морози, жертвуючи власним здоров’ям та життям, стійко бороните країну на передових рубежах, крок за кроком звільняючи її  від ворога-загарбника.

Всім українським народом нині висловлюємо вам вдячність за надійний захист, можливість мирно жити і працювати, за мужність і відвагу, непохитну стійкість та витривалість, за вашу любов і відданість рідній Батьківщині.
Вічна і світла пам’ять загиблим Героям, які зі щирою синівською любов’ю до кінця мужньо боролися за волю, незалежність та краще майбутнє України. Будьмо гідними їх подвигу і не забуваймо справжньої ціни нашої майбутньої перемоги.
Щиро зичимо вам, дорогі Захисники і Захисниці, Божого захисту і допомоги, міцного здоров’я, незламного духу, витримки, надійного родинного тилу, вірних побратимів, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, швидкої ПЕРЕМОГИ і МИРУ.
Нехай наші молитви будуть вам найсильнішою бронею. Віримо у вас! Повертайтесь скоріше додому живими і неушкодженими!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь