Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося засідання бюджетної комісії Томашпільської селищної ради

Дата: 01.12.2023 15:10
Кількість переглядів: 172

1 грудня у залі засідань Томашпільської селищної ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань формування бюджету на 2024 рік, яке провела голова комісії Майя Шпикуляк. У його роботі взяли участь очільник громади Валерій Немировський та члени профільних комісій селищної ради.

Членами комісії було розглянуто 15 питань. У них, зокрема, йшлося про отримання та передачу міжбюджетних трансфертів; затвердження різних соціальних Програм: по наданню допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території Томашпільської громади; відшкодуванню компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян громади залізничним транспортом приміського сполучення; проведенню культурно-освітніх заходів; відшкодування витрат з оплати телекомунікаційних послуг пільговій категорії громадян громади; соціального захисту населення; «Соціальне таксі»; розвитку первинної медико-санітарної допомоги на 2024-2027 роки; розвитку туризму громади на 2024-2025 роки, економічного і соціального розвитку Томашпільської селищної ради на 2024 рік. Розглянули пояснюючу записку до бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на 2024 рік (0251200000) .
Також прийняли рішення про внесення змін  до рішення 2 сесії селищної ради 8 скликання від 28.01.2021 р. №215 «Про прийняття програми щодо порядку зберігання архівних документів, пов’язаних із забезпеченням соціального захисту громадян та діяльності КУ «Томашпільський трудовий архів» на 2021-2025 роки», а також змін до рішення 18 сесії селищної ради 8 скликання  від 23.12.2021 р. №2078 «Про затвердження Програми розвитку освіти Томашпільської територіальної громади на 2022-2025 роки».
Детально проаналізувавши, у форматі дискусії, всі нагальні питання, члени бюджетної комісії проголосували за те, щоб винести їх на чергову сесію селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь