Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

1 грудня – День працівників прокуратури

Дата: 01.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 200

Шановні працівники та ветерани органів прокуратури!
Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Сьогодні перед вами стоять важливі завдання – бути на сторожі інтересів України та її народу, захищати демократичні права і свободи громадян, гарантованих Конституцією. Суспільство розраховує на вашу відповідальність, справедливість, професійність та принциповість.

Від вашої щоденної праці великою мірою залежить збереження й політичної стабільності, громадянського миру та спокою, зміцнення законності та правопорядку, надійний захист суспільства і громадян від злочинності та беззаконня.
Ваші високий професіоналізм та безкомпромісність помножені на досвід і знання, сприяють вирішенню важливих державних питань, забезпечують виконання вимог чинного законодавства України всіма правоохоронними структурами, державними установами, організаціями, юридичними особами та громадянами нашої держави.
Щиро бажаємо вам і надалі чесно працювати у плані захисту законності суспільства. Міцного здоров'я, щастя, злагоди в родинах, невичерпної енергії, мирного неба над головою, Божої милості та поваги від людей. Нехай завжди будуть успішними усі ваші починання на благо людей та в ім’я закону.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь