Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулась позачергова 44 сесія селищної ради 8 скликання

Дата: 22.11.2023 11:31
Кількість переглядів: 145

Сьогодні, 22 листопада, голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський провів пленарне засідання позачергової  44 сесії селищної ради 8 скликання. В його роботі взяли участь  17 депутатів із 26 обраних, запрошені.
Перед початком засідання Валерій Федорович традиційно привітав із Днем народження листопадових депутатів-іменинників Ларису Лівіцьку, Сергія Гаврилюка, Олександра Дорося, Віктора Щербатюка.

В ході роботи депутати ухвалили звіт про виконання бюджету Томашпільської територіальної громади за 9 місяців 2023 року. Підтримали проект рішення про передачу міжбюджетних трансфертів до державного бюджету.
Одноголосно прийняли рішення про затвердження Програми «Сприяння діяльності Управління Державної казначейської служби України у Томашпільському районі Вінницької області при казначейському обслуговуванні бюджетних коштів на 2023 рік».
Внесли зміни до ряду рішень окремих позаминулих сесій: 33 сесії селищної ради 8 скликання від 22.12.2022 року № 2730 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Томашпільської селищної ради на 2023 рік»; 13 сесії селищної ради 8 скликання від 10.09.2021 року № 1593 «Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства на території Томашпільської селищної ради на 2021-2024 роки»; 33 сесії селищної ради 8 скликання від 22.12.2022 року № 2729 «Про  затвердження  Програми  відшкодування витрат з оплати телекомунікаційних послуг пільговій категорії громадян Томашпільської селищної ради на 2023 рік»;  33 сесії селищної ради 8 скликання від 22.12.2022 року № 2733 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Томашпільської селищної ради на 2023  рік»;  33 чергової сесії 8 скликання від 22.12.2022 року № 2735 «Про бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2023 рік (02512000000)»; до Регламенту Томашпільської селищної ради, затвердженого рішенням 2 позачергової сесії 8 скликання 2 пленарне засідання № 213 від 28.01.2021 року зі змінами.
Підтримали проект рішення про безоплатну передачу комунального майна (мобільного лазне-прального комплексу) у власність військовій частині, де служать наші воїни-земляки.
Проголосували за надання дозволу на списання майна, що перебуває на балансі відділу освіти, культури, спорту і туризму.
Прийняли проект рішення про затвердження та регулювання тарифів на соціальні послуги КУ «Центр надання соціальних послуг».
Проголосували за ряд питань, що стосувалися об’єктів нерухомості та землеустрою:  включення об’єктів нерухомого майна до переліку першого типу, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі; змін цільового призначення земельних ділянок; нормативно-грошової оцінки земельних ділянок. Розглянули ряд заяв про надання дозволу на виготовлення проекту щодо відведення земельної ділянки у власність або передачу її в оренду; про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельних ділянок; проведення інвентаризації земель тощо.
У розділі різне депутати обговорили питання про взяття на баланс Томашпільської громади доріг, які знаходяться в межах Гнатківського старостинського округу.
По завершенні пленарного засідання Валерій Федорович тепло подякував депутатам за плідну, конструктивну працю, побажав здоров’я, витримки, благополуччя, Божої допомоги у добрих справах.
Щиро дякуємо нашим захисникам за можливість мирно жити і працювати!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь