Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

Дата: 21.11.2023 15:40
Кількість переглядів: 146

Сьогодні, 21 листопада, у великій залі селищної ради під головуванням очільника Томашпільської територіальної громади Валерія Немировського відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради.
Перед початком засідання Валерій Федорович привітав з минулим днем народження члена виконавчого комітету, старосту Вилянського старостинського округу Тетяну Олійник. Подякував іменинниці за плідну працю, побажав здоров’я, мирного неба і благополуччя.

Далі члени виконкому прослухали звіт головного бухгалтера КУ «Центр надання соціальних послуг» Олени Пустіви про те, як  комунальною установою виконується законодавство, спрямоване на соціально-правовий захист одиноких громадян похилого віку, які потребують сторонньої допомоги на території Томашпільської територіальної громади.
Взяли до відома інформацію про стан соціального обслуговування та надання соціальних послуг населенню на території Томашпільської територіальної громади. А також про затвердження висновків органів опіки та піклування щодо доцільності призначення опікунства над недієздатними особами (інформував начальник відділу соціального захисту населення Олександр Недомовний).
Заслухали інформацію про прогнозовані показники Програми економічного і соціального розвитку Томашпільської селищної ради на 2024 рік (інформував перший заступник голови селищної ради Віталій Годний).
Велику увагу на нинішньому засіданні булу приділено порядку формування та розгляду проєкту бюджету громади на наступний 2024 рік (0251200000). Обговорювалися питання отримання та передачі міжбюджетних трансфертів (інформувала начальник фінансового управління селищної ради Наталя Щербата).
Члени виконкому взяли до відома інформацію щодо затвердження уточнень до фінансового плану КНП «Томашпільський ЦПМСД». А також прослухали звіт про виконання фінансового плану даної медичної установи за 9 місяців 2023 року (інформувала головний бухгалтер КНП «Томашпільська ЦПМСД Світлана Дідур»).
З аналогічною інформацією про затвердження уточнень до фінансового плану на 2023 рік та звіт про виконання фінансового плану за 9 місяців поточного року на даному засіданні членів виконкому поінформували: економіст КНП «Томашпільська ЦРЛ» Людмила Згура, головний бухгалтер «Томашпільське КП» Вадим Денега, директор КП «Томашпільводоканал» Наталя Пшенична, бухгалтер КП «Томашпільське інвестиційне агентство» Наталя Дурбак.
Далі було прослухано інформацію про укладання Меморандуму про співпрацю з Вінницьким технічним фаховим коледжем (інформувала керуюча справами виконавчого комітету Інна Шклярук).
Про виконання вимог законодавства щодо вжиття заходів із загальної мобілізації, зокрема, з питань оповіщення військовозобов’язаних та їх призову на військову службу під час мобілізації членів виконкому поінформувала інспектор з військового обліку селищної ради Тетяна Щетніцька.
Члени виконкому також надали згоду на встановлення пам’ятного стенду на території Олександрівського парку (біля фонтану) загиблому воїну-земляку Олександру Чорнопиському.
Одноголосно проголосували за надання дозволу Відділу освіти, культури, спорту і туризму на виконання проектно-кошторисної документації для поточного ремонту трьох захисних споруд цивільного захисту протирадіаційних укриттів: у Томашполі, Кислицькому та Яланці.
Надали дозвіл на зріз двадцяти дев’яти аварійних деревонасаджень на окремих територіях громади.
Розглянули ряд питань, що стосувалися правового захисту дітей (інформувала начальник служби у справах дітей Оксана Ярош).
Взяли до відома інформацію щодо видачі дубліката свідоцтва на право особистої власності на домоволодіння взамін утраченого оригіналу та про присвоєння адресного номера житловій та нежитловій будівлям (інформував завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен).
Ряд питань стосувалися виплати одноразової грошової допомоги на лікування жителям та пораненим військовослужбовцям нашої громади. А також виплати одноразової грошової допомоги на поховання близьких родичів.
Загалом на черговому засіданні виконавчого комітету було розглянуто 87 нагальних питань та прийнято до них відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь