Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

21 листопада - День Гідності та Свободи України

Дата: 21.11.2023 08:00
Кількість переглядів: 89

Шановні жителі та гості громади!
Сьогодні ми відзначаємо одне із знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня ми вшановуємо пам’ять про людей, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.
Нині увесь світ знає: Україна - це територія гідності і свободи. У боротьбі проти ворога-агресора патріотичні настрої об’єднали увесь наш народ,  волелюбність якого та прагнення до вільного життя ніколи і нікому не відібрати. У нинішній війні ми відвойовуємо не лише кожен сантиметр своєї землі, а й кожну сторінку своєї історії, бо українці — нація сильна і незламна.

Шановні жителі громади! У ці важливі для нашого народу дні випробувань звертаюся до вас із закликом й надалі бути єдиними, бути чесними і справедливими перед Богом та самими собою, милосердними й згуртованими.
Світла пам'ять Героям Небесної Сотні і кожному воїну-патріоту, які загинули за волю і незалежність України. Хай пам’ять про всіх невинно убитих об'єднає нас ще більше, додасть сили волі, мудрості і наснаги бути нероздільними, відбудувати саме таку країну, якою вони хотіли її бачити і за яку віддали найцінніше, що мали – свої життя.
Нехай Господь оберігає усіх наших воїнів, які нині героїчно боронять рідну землю. Особливі слова вдячності бійцям десантно-штурмових військ ЗСУ, які сьогодні відзначають своє професійне свято. В історію України назавжди вписані легендарні бойові операції українського десанту: за Донецьку, Запорізьку, Луганську, Харківську, Херсонську області та за кожен клаптик рідної землі. Повертайтеся з бойових завдань живими! Впевнений, що з Божою допомогою і вашою хоробрістю Україна обов’язково вистоїть у протистоянні з агресором!
 Щиро бажаю усім міцного здоров'я, витримки і непохитної віри в ПЕРЕМОГУ!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
З повагою голова Томашпільської селищної ради
Валерій Немировський.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь