Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 08:00
Кількість переглядів: 94

Шановні працівники закладів культури, майстри та аматори народного мистецтва, ветерани культурної сфери нашої громади!
Щиро вітаємо з професійним святом усіх вас, хто за покликом серця і душі присвятив своє трудове життя благородній справі розвитку української культури і народного мистецтва, хто дбає про збереження безцінних духовних скарбів українського народу і нашого мальовничого Томашпільського краю.

Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято й даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі. Допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, прищеплюєте любов до музики, живопису, театру, книги, народної творчості, ведете величезну просвітницьку роботу.
Зараз, у час війни, ви гідно тримаєте культурний фронт, влаштовуєте благодійні ярмарки та концерти на допомогу ЗСУ, формуєте духовність нації та почуття гідності кожного українця.
Щиро дякуємо вам за вашу багаторічну творчу працю, за підтримку наших військових, допомогу та волонтерство. Ви вкотре доводите, що творчий, інтелектуальний та духовний потенціал нашої держави – невичерпний, а нескорена мужня українська нація – незламна.
З нагоди професійного свята бажаємо вам міцного здоров'я, мирного неба, невичерпної творчої енергії, цікавих задумів і проєктів. Хай вам усе вдається й легко працюється у тій галузі мистецтва, яку ви обрали для себе. Не припиняйте своєї творчої праці у цей складний час, бо кожен народ існує доти, доки живе його культура.
Наближаймо разом нашу спільну Перемогу.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь