Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

5 листопада – День працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2023 08:00
Кількість переглядів: 88

Шановні працівники, ветерани праці соціальної сфери Томашпільської   громади!
Щиро вітаємо вас із вашим професійним святом!
Соціальний працівник — це не тільки професія, це передусім покликання. Ваша кропітка праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла та любові до ближнього. У нинішній тривожний час вона особливо потрібна нашому суспільству. Адже на вашу допомогу чекають тисячі людських доль. Окрім літніх людей, малозабезпечених сімей, дітей-сиріт, людей з інвалідністю, безробітніх допомагаєте втілювати в життя чимало нових соціальних програм, розроблених державою для надання допомоги ветеранам війни, членам родин військовослужбовців. Ви першими приймаєте на себе болі і проблеми людей, завжди прагнете допомогти і підтримати, дбаєте про правовий та соціальний захист усіх, хто цього потребує.

Від імені усіх мешканців та внутрішньо переміщених осіб нашої громади висловлюємо слова щирої вдячності і поваги кожному із вас за кропітку, самовіддану працю, турботу і підтримку. Уклінно дякуємо ветеранам праці соціальної сфери, які усе своє трудове життя присвятили служінню людям, за те, що й нині продовжуєте ділитися життєвою мудрістю та набутим досвідом роботи з працівниками молодшого покоління.
Бажаємо вам міцного здоров'я, мирного неба, невичерпної життєвої енергії, благополуччя. Нехaй добро, зроблене вами людям, завжди повертається до вас сторицею. Нехай благодатна осіння пора наповнить ваші серця теплом і відчуттям потрібності людям. Хай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі задуми та плани. І хай у цьому вам допомагає Господь.
З повагою
голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь