Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З нагоди 79-ї річниці з Дня визволення України від фашистських загарбників у Томашпільській громаді відбулось покладання квітів

Дата: 27.10.2023 17:01
Кількість переглядів: 148

27 жовтня, з нагоди 79-ї річниці з Дня визволення України від нацистських загарбників у Томашпільській громаді відбулося покладання квітів до меморіалу Слави загиблим у Другій світовій війні землякам. В заході взяли участь начальник районної Тульчинської військової державної адміністрації Олександр Гаврилюк, голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, заступник голови селищної ради Борис Наконечний, секретар селищної ради Оксана Потуторовська, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Інна Шклярук, керівники та працівники структурних підрозділів селищної ради, громадськість.

− Святий обов’язок кожного із нас – зберегти пам’ять про наших дідів і прадідів, які героїчно боронили  рідну українську землю зі зброєю в руках та самовіддано працювали в тилу, про всіх, хто загинув, визволяючи наш рідний край від нацистських окупантів, − зазначив у своєму виступі  начальник районної Тульчинської військової адміністрації Олександр Гаврилюк.
Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до сих пір усе людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій землі. За мир українці сплатили надзвичайно високу й страшну ціну – близько 10 мільйонів понівечених доль. І кожен із них – це жива історія України. Час минає, але ми не маємо права забути про приклад їх патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі.
Сьогодні на теренах нашої країни знову ведеться запекла боротьба з підступним сусідом-ворогом. Мужні та незламні воїни ЗСУ, які є гідними нащадками дідів і прадідів, знову зі зброєю в руках боронять кордони, свободу та суверенітет своєї країни. Тому ми щиро віримо в Перемогу, віримо в наших воїнів і зробимо усе, щоб зберегти вільну, незалежну і щасливу Україну!
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв-земляків, які ціною власного життя звільняли рідну землю від окупантів у Другій світовій війні та в знак подяки поклали до підніжжя меморіалу Слави гірлянду пам’яті та квіти.
Пам’ятаємо кожного, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни!
Слава всім, хто б’ється за Україну сьогодні!
Шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь