Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулась 43 позачергова сесія Томашпільської селищної ради

Дата: 27.10.2023 14:45
Кількість переглядів: 184

Сьогодні, 27 жовтня, голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський провів засідання позачергової 43 сесії селищної ради. В її роботі взяли участь 16 депутатів із 26 обраних, запрошені.

Перед початком пленарного засідання Валерій Федорович привітав із днем народження депутатів-іменинників вересня та жовтня Ларису Нароган, Тетяну Юзвак, Миколу Павлишена, Дмитра Чоловського. А також привітав з черговими вагомими перемогами юних талановитих спортсменів нашої громади: тренера, викладача Томашпільської ДЮСШ  із рукопашного бою Юрія Гнипа, який у складі збірної команди України брав участь у Чемпіонаті Світу зі змішаних єдиноборств КОМБАТ ІКО у розділі кікбоксінг, що проходили в англійському місті Халл і виборов дві срібні медалі у різних дисциплінах змагань та офіцера поліції, майстра спорту з рукопашного бою Юлію Максименко, яка виборола ІІ місце у версії лоу-кік і ІІ місце у версії К-1 на чемпіонаті Європи з рукопашного бою в м. Оснабрюк (Німеччина). Разом зі спортсменами до сесійної зали завітав голова Вінницької обласної федерації рукопашного бою Федір Водянюк, який висловив щиру вдячність голові громади Валерію Немировському та депутатам селищної ради за підтримку розвитку спортивної галузі громади та за постійну всебічну допомогу спортсменам.
Далі депутати розпочали роботу засідання із затвердження проекту про відшкодування різниці в тарифах для населення на послуги водопостачання та водовідведення за ІІІ-й квартал 2023 року КП «Томашпільводоканал».
Проголосували за внесення змін до цілого ряду рішень окремих позаминулих сесій селищної ради.  Одноголосно підтримали проект про передачу міжбюджетних трансфертів.
Розглянули листи від КП «Томашпільводоканал» та КП «Вінницяоблводоканал» з проханням про погашення заборгованості з податкових зобов’язань.
Підтримали проект рішення про Меморандум про партнерство та співпрацю  з Томашпільською територіальною громадою.
Прийняли рішення про передачу у господарське відання відділу освіти, культури, спорту і туризму майна для його подальшого утримання і обслуговування. А також погодили дозвіл на списання майна, що перебуває на балансі відділу освіти, культури, спорту і туризму.
Проголосували за упорядкування штатів Комаргородського ЗДО «Дзвіночок» та Яланецького ЗДО «Пролісок» та прийняли рішення про перепрофілювання груп у Комаргородському ЗДО «Дзвіночок», Гнатківському ЗДО «Колосочок», та Вилянському ЗДО «Берізка».
Особливу увагу Депутати приділили питанню про готовність та підготовку комунальних господарств, закладів освіти, охорони здоров’я та соціального захисту до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2023-2024 рр.
Затвердили Типовий договір оренди комунального майна Томашпільської територіальної громади. Проголосували про закріплення на праві оперативного управління за КНП «Томашпільський центр первинної медико-санітарної допомоги». А також за включення до Переліку об’єктів малої приватизації окремих об’єктів комунальної власності Томашпільської територіальної громади, які підлягають приватизації, з метою їх приватизації. Прийняли відповідні рішення до проектів, що стосувалися розірвання договорів оренди та затвердження нових умов оренди нерухомого майна.
Більшість питань, які розглядались на даному пленарному засіданні, стосувалися землеустрою: затвердження технічної документації  щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі; зміни цільового призначення земельних ділянок; надання дозволів на розробку проектів землеустрою; продовження термінів дії договорів оренди землі; розгляд заяв про вилучення чи надання земельної ділянки в користування; проведення інвентаризації земель,  затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону; встановлення меж адміністративно-територіальних одиниць; надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок; затвердження звіту про експертно-грошову оцінку для продажу земельної ділянки та ін..
Загалом на позачерговій 43 сесії було розглянуто 72 нагальних питання та прийнято до них відповідні рішення.
Засідання пройшло у діловій та конструктивній обстановці.
Голова засідання тепло подякував депутатам за злагоджену роботу, побажав спокійних мирних вихідних, успіхів у праці на благо громади, на благо спільної нашої Перемоги.
З рішеннями проектів можна буде ознайомитись на офіційному сайті Томашпільської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь