Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

Дата: 24.10.2023 15:56
Кількість переглядів: 134

Сьогодні, 24 жовтня, під головування очільника Томашпільської  громади Валерія Немировського відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Перед початком засідання Валерій Федорович привітав із днем народження членів виконкому Олену Балган, Олену Безган, Юрія Криворуку. Подякував іменинникам за плідну працю, побажав здоров’я, миру, благополуччя та успіхів у роботі.

Першим розглянули питання про організацію у Томашпільській  територіальній громаді спільно з Центром зайнятості громадських робіт із затвердженням переліку їх видів на 2023 рік (інформувала заступник начальника Томашпільського управління Тульчинської філії Вінницького обласного Центру зайнятості Лариса Зарванська).
Значну увагу присутні приділили питанню про підготовку та готовність підприємств, організацій, установ та освітніх  закладів  громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років (інформували заступник голови Томашпільської селищної ради з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Борис Наконечний, начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Ігор Ярош).
Проголосували за відшкодування різниці в тарифах для населення на послуги водопостачання та водовідведення на 3-й квартал 2023 р. КП «Томашпільводоканал».
Надали дозвіл на зріз тринадцяти аварійних деревонасаджень на окремих територіях населених пунктів громади.
Прийняли ряд рішень, що стосувалися правового захисту дітей: про встановлення опіки над майном неповнолітньої дитини, позбавленої батьківської опіки; про надання дозволу на реєстрацію малолітньої дитини без згоди батька; про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (інформувала начальник служби у справах дітей Оксана Ярош).
Затвердили ряд питань, що стосувалися видачі дублікатів свідоцтва на право особистої власності взамін утрачених оригіналів. А також про присвоєння адресних номерів житловим та нежитловим будівлям (інформував завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен).
Затвердили акт про надання гуманітарної допомоги у вигляді будматеріалів відділу освіти, культури, спорту і туризму.
Значна кількість питань стосувалася виділення одноразової грошової допомоги на лікування жителям та пораненим військовослужбовцям громади, на відшкодування втрат через пожежу. А також на поховання родичів.
Розглянуто ряд заяв щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.
Загалом на даному засіданні виконкому було опрацьовано 65 нагальних питань, рішення до яких будуть опубліковані на офіційному сайті Томашпільської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь