Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

15 жовтня – День працівників харчової промисловості

Дата: 15.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 144

Шановні працівники та ветерани харчової промисловості Томашпілля!
Щиро вітаємо вас із професійним святом!
Щороку у третю неділю жовтня, відзначається День працівників харчової промисловості, яка є однією з основних галузей економіки нашої країни. Адже саме вона в умовах сьогодення має тенденцію дуже швидко розвиватися задля того, щоб відповідати сучасним запитам та смакам споживачів. І саме завдяки вашим зусиллям щодня на полицях магазинів з’являються найбільш необхідні продукти для населення.

З перших днів війни, навіть попри небезпеку, ви продовжували й продовжуєте працювати та забезпечувати продовольством жителів не лише нашої громади, а й сусідніх населених пунктів.
Сердечно дякуємо вам за щоденну кропітку працю, професіоналізм, почуття високої відповідальності. За те, що задовольняєте потреби кожної родини у якісних та смачних продуктах харчування. Дякуємо за підтримку Збройних Сил України та внутрішньо переміщених осіб. Нехай втілюються у життя всі ваші задуми і плани, які працюватимуть на Перемогу й на благо розквіту громади та всієї нашої України.
Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, сімейного затишку, творчого натхнення, вагомих здобутків і мирного неба. Нехай ваша праця гідно оплачується, а в домівках панують любов, злагода та взаєморозуміння.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь