Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

«НАДІЯ ТОМАШПІЛЛЯ» ПОКЛИКАНА ТВОРИТИ ЛИШЕ ДОБРО

Дата: 09.10.2023 14:00
Кількість переглядів: 109

Ми й надалі допомагатимемо тим, хто наближає Перемогу
У газеті «Томашпільський вісник»  №40 від 5 жовтня 2023 року під заголовком «Фондом Немировського йменують ГО «Надія Томашпілля» за авторством Катерини Беріл йшлося про те, що нібито наша благодійна громадська організація під тиском збирає і акумулює кошти, які використовуються непрозоро і з порушеннями, і що до їх збору і витрачання причетний голова селищної ради Валерій Немировський.
Громадська організація повідомляє, що факти наведені у статті НЕПРАВДИВІ.

Створена у 2012 році на добровільних засадах у відповідності до Закону України «Про об’єднання громадян» жителями громади благодійна Громадська організація «Надія Томашпілля» з тих пір покликана творити лише добро. Не кажучи вже про нинішній нелегкий час – час  випробування війною. Вона  не є прибутковою організацією з видом діяльності 94.99, і ніяким чином не причетна до наповнення бюджету селищної ради. А навпаки, зі сторони селищної ради та голови громади Валерія Немировського завжди отримує лише всебічну підтримку та допомогу.  Кошти в ній поповнюються виключно за рахунок добровільних благодійних внесків працівників органів місцевого самоврядування, комунальних установ громади (одноденний заробіток), фермерів, приватних підприємців та всіх небайдужих жителів громади. Збір коштів проводиться виключно на добровільній основі, без будь-якого тиску та за умов суворого контролю за їх використанням. Мотивація збору відома: іде війна – захисникам потрібна допомога. Акумулювання цих коштів заздалегідь створює можливість оперативно реагувати на запити військовослужбовців і закупляти для фронту необхідне спорядження, запчастини, засоби гігієни, продукти харчування тощо.
Лише  за період з початку повномасштабного вторгнення ворога-загарбника за благодійні кошти ГО «Надія Томашпілля» було придбано та передано для Збройних Сил України: КАМАЗ з причепом, вантажний бус, 2 комплекти посилених гумових шин, 2 комплекти зимових гумових шин, запчастини для ремонту 2-х позашляховиків, два тепловізійні приціли, тепловізор, набір інструментів, потужну акумуляторну батарею, саперні лопати, квадрокоптер, вантажний автомобіль Фольксваген, автомобіль позашляховик та запчастини до нього, основи для маскувальної сітки, сітку, флізелін.  Загальна сума витрат на благодійну допомогу склала  1 113 371, 29 грн.
Про надання організацією кожної гуманітарної допомоги жителів громади поінформовано на загальнодоступному офіційному сайті селищної ради. У зв’язку із воєнним станом в інформації не зазначаються конкретні адресати, куди була відправлена допомога, для убезпечення місць перебування наших воїнів. Але будь хто із жителів громади, кому ця інформація цікава, може завжди ознайомитися із такими відомостями в голови громадської організації.
Також доводимо до відома громадян, що правління громадської організації складається із засновників та 53 членів, які працюють лише на громадських засадах, без будь-яких виплат за їхню роботу. Кожне звернення про надання гуманітарної допомоги, будь то від членів родин військовослужбовців, чи безпосередньо від них самих, розглядається загальними зборами, де приймається спільне  рішення про виділення коштів на кожну конкретну матеріальну допомогу. Усі засідання ради протоколюються, на кожне витрачання коштів є фінансові документи звітності та фіскальні чеки.
Ми всі працюємо на Перемогу, і готові завжди підтримувати наших захисників, які дуже потребують нашої допомоги. А виходить так, що поки наші військовослужбовці, в окопах на передовій, відстоюють волю для нашої Батьківщини, знаходяться такі, хто замість того, аби допомагати їм забезпечувати надійний тил поливають брудом тих, кого за своїми мірками, вважають не надійними, або, як висловились у зазначеній статті, розкрадачами. Як же ми зможемо  здолати ворога, коли бачимо ворогів один в одному? І це замість того, щоб об’єднатися і спільними зусиллями робити добрі справи, допомагати нашим воїнам та підтримувати один одного.
Щохвилини дякуємо нашим мужнім воїнам за кожен новий ранок, за можливість спокійно жити і працювати. Адже це нині можливо лише завдяки їхньому надійному захисту.  
Наша організація щиро дякує кожному благодійнику, хто продовжує своїми внесками підтримувати ЗСУ. Дякуємо за кожну перераховану гривню. Ці кошти дуже потрібні нашим воїнам на передовій. І щоб там не говорили наші «доброзичливці», знайте, що жодна копійка не витрачена несправедливо - кожен ваш донат іде на закриття пріоритетних потреб українського війська.
Для бажаючих долучитися до благодійності на потреби ЗСУ надаємо номер картки ГО "Надія Томашпілля" 4239 2200 2155 9868 (Райффайзен Банк).
НЕМОЖЛИВО ПЕРЕМОГТИ ТОГО, ХТО НЕ ЗДАЄТЬСЯ!
ВИСТОЇМО І ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!
Правління ГО «Надія Томашпілля».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь