Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

1 жовтня – День працівників освіти

Дата: 01.10.2023 08:02
Кількість переглядів: 94

Шановні працівники та ветерани освітянської ниви Томашпільської громади!
Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівників освіти.  Вчитель в усі часи був і є зразком для наслідувань, взірцем інтелігентності, високих моральних цінностей, людяності і мудрості. Кожен, хто волею долі обрав собі цей фах, взяв на себе велику відповідальність за тих, кого вчить і виховує. А разом з тим, й за самих себе, свою професійну підготовку, за право носити високе й почесне звання - Педагог.

В умовах впровадження комплексних реформ у галузі освіти ваша праця дається вам зовсім непросто. Та ви свій обов’язок виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головними світочами у житті дітей, даруючи їм тепло сердець та скарби своїх знань.
Військові дії теж внесли свої корективи в сучасний навчальний процес, значно ускладнили його й змусили змінити модель та стиль освітнього процесу через постійні сигнали повітряних тривог та інші небезпеки. Безмежно дякуємо вам, що ви є надійним тилом для наших захисників, епіцентром волонтерської допомоги не лише для воїнів ЗСУ, а й для тих громадян та школярів, які через війну вимушені були залишити власні домівки.
Щира вдячність вам за просвітницьку працю, за мудрість, терпіння, здатність кидати виклики сучасному світу і приймати їх, розв’язувати найскладніші завдання галузі та справлятися з усіма труднощами сьогодення. Завдяки вашій повсякденній та відданій праці зростає нове покоління українців, яке здатне вільно мислити, ставити високі цілі та досягати їх, вірні сини та доньки своєї Батьківщини.
Особливі слова вдячності педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти.
Впевнені, що важкі часи випробувань минуть і навчальний процес повернеться у своє звичне русло, освітяни громади матимуть змогу спокійно працювати, а учні - навчатися у традиційних умовах, у мирі та безпеці.
Щиро зичимо вам міцного здоров’я, мирного неба, спокою, добра, благополуччя. Нехай ніколи не згасає вогник любові до улюбленої професії, а кожен день рясніє радістю за успіхи та перемоги ваших учнів.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь