Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

1 жовтня – День Захисників і Захисниць України

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 89

Шановні військовослужбовці Томашпільської територіальної громади!

Щиро вітаємо вас зі святом мужності і патріотизму, яке символізує невмирущість героїчних традицій нашого народу – Днем Захисників і Захисниць України!
Цей день увібрав в себе величні й славні козацькі подвиги, він уособлює відвагу і доблесть оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

Сьогодні ми разом з усією Україною схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих захисників та згадуємо усіх, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за Україну.
Низько вклоняємося перед усіма родинами, чиїх синів, чоловіків, родичів поглинула жорстока війна. Пам’ять про них вічно житиме у наших серцях, гуртуватиме, додаватиме сили волі, мудрості і наснаги.
Завдяки сміливості, витримці і героїзму українських вояків увесь світ побачив, що ми – народ, який гідно відстоює свою незалежність і має право вільно жити на рідній землі. Нам є ким і чим пишатися!
Шануємо відвагу кожного солдата, волонтера, медика, які ризикуючи власним життям, боронять нашу країну та наближають Перемогу.
Дякуємо вам, дорогі наші Захисники, за відвагу та героїзм, за кожен новий ранок, за надійний захист, за те, що тримаєте фронт, звільняєте українські міста і села від російського агресора.
Зичимо козацького здоров’я, незламної волі, надійного тилу,  родинного тепла, стійкості та відваги. Нехай кожного із вас береже Господь і допомагає материнське покровительство Пресвятої Богородиці, яка є заступницею славного війська козацького та всього українського народу.
Зі святом, дорогі наші! Віримо у ВАС! Віримо у нашу ПЕРЕМОГУ!
Хай кожна родина дочекається благополучного повернення додому своїх Захисників та Захисниць!
Слава воїнам Збройних Сил України!
Слава усім, хто воює, працює й допомагає наближати Перемогу!
Слава Україні!
Героям Слава!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь