Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 26.09.2023 11:29
Кількість переглядів: 137

Сьогодні, 26 вересня, під головуванням першого заступника голови Томашпільської селищної ради Віталія Годного відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. В ньому взяли участь 17 членів виконавчого комітету із 26 обраних, запрошені.

Перед початком засідання Віталій Петрович привітав із днем народження членів виконкому Наталію Савчук та Олександра Чоботаря. Побажав іменинникам міцного здоров’я, благополуччя, натхнення і мирного неба, подякував за плідну працю.
Члени виконкому заслухали інформацію про затвердження плану заходів щодо складання проєкту місцевого бюджету на 2024 рік (інформувала начальник фінансового відділу Наталія Щербата).
Одноголосно підтримали рішення про перенесення опори електропостачання на орендованій земельній ділянці та про зріз семи аварійних деревонасаджень на території окремих населених пунктів Томашпільської громади.
Крім того, розглянули ряд питань, що стосуються захисту прав дітей, в тому числі й питання про надання статусу дітям, що постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (інформувала начальник служби у  справах дітей Оксана Ярош).
Прийняли рішення про низку питань житлово-комунальної сфери: видачу дубліката свідоцтва на право власності взамін втраченого оригіналу; про затвердження нумерації будинків, громадських будівель та споруд на перейменованих вулицях Томашпільської громади; присвоєння адресних номерів будинкам та господарчим будівлям; затвердження актів обстеження технічного стану житлових будинків, які постраждали внаслідок стихії для надання гуманітарної допомоги у вигляді будматеріалів; надання гуманітарної допомоги будівельними матеріалами відділу освіти, культури, спорту і туризму для облаштування споруд цивільного захисту (інформував завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен).
На засіданні також було розглянуто питання про надання дозволу на перепоховання тіла померлої особи (інформувала керуюча справами виконавчого комітету Інна Шклярук).
Решта питань порядку денного стосувалися виділення одноразової грошової допомоги на лікування хворим громадянам та військовослужбовцям, які отримали бойові поранення громади. А також надання одноразової допомоги на поховання.
Наприкінці засідання розглядалися питання, що стосувалися соціального захисту: надання соціальної послуги «Догляд стаціонарний»; розглянуто заяви щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляну на непрофесійній основі.
Загалом членами виконавчого комітету було розглянуто 78 нагальних питань та прийнято до них відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь