Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

24 вересня – День вихователя і всіх дошкільних працівників

Дата: 24.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 125

Шановні вихователі, працівники, ветерани закладів дошкільної освіти Томашпільської територіальної громади!
Щиро вітаємо вас із професійним святом! Професія вихователя вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Адже на ваші плечі покладене одне з найважливіших і найвідповідальніших завдань – виховання наймолодших громадян нашої держави. Бо сьогодні, у час війни, саме ви формуєте нові сучасні особистості, закладаючи у душі дітей усе те добре, від чого залежить завтрашній день України. Спільно з батьками та рідними дітей гідно тримаєте своєрідний фронт нашого спільного майбутнього, всебічно допомагаєте воїнам ЗСУ.

Яким виросте нове покоління українців, певною мірою залежить і від вас: ваших знань, уваги, чуйності, доброти й терпіння. Завдяки вам малята вчаться відрізняти добро і зло, відчувати, розуміти та любити світ, свою Батьківщину.
Безмежно дякуємо вам, шановні працівники дошкільної освіти, за вашу щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість і наполегливість. Ви завжди молоді душею, невгамовні й бадьорі, бо розумієте, що на вас щодня з доброю надією дивляться сотні щирих дитячих оченят.
Зичимо вам міцного здоров’я, мирного неба, непохитної віри у Перемогу, добра та натхнення. Та,найголовнішого, щоб посіяні вами зерна добра і милосердя дали дружні сходи в серцях і душах ваших вихованців!

З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь