Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпільська громада продовжує підтримувати захисників

Дата: 20.09.2023 15:44
Кількість переглядів: 105

Нещодавно на адресу ГО «Надія Томашпілля» звернулася дружина військовослужбовця з нашої громади Наталія Костюк з письмовим проханням придбати автівку, продукти харчування швидкого приготування та засоби гігієни для воїнів 1-ої роти, 1-го взводу 120 бригади 169 батальйону, у якій разом з побратимами зараз захищає країну на передовійїї чоловік Сергій Костюк.

Керівники селищної ради та громадської організації дане прохання постаралися виконати якнайшвидше, адже кожен розуміє, що автівки для наших захисників на передовій потрібні не менше, аніж зброя.
За кошти ГО «Надія Томашпілля» (нагадуємо, що сюди входять добровільні благодійні внески з одноденного заробітку працівників селищної ради та підпорядкованих їй бюджетних організацій, донати приватних підприємців, фермерів, жителів громади) придбали вживаний автомобіль, потрібні запчастини для нього та нові зимові шини. Його ретельно підрехтували, поміняли мастило, фільтри, «перевзули» у нові зимові шини. Технічно підготувати автівку безплатно допомогли томашпільчани Олександр Регульський та Віталій Кошловський. Оперативно замовив та доставив необхідні запчастини та шини Василь Аверченко.
17 вересня автівка вирушила на передову. З рук в руки гуманітарну допомогу передали родичам та побратиму військовослужбовців-земляків Вадиму Семенюку заступник голови селищної ради Віталій Годний та голова ГО «Надія Томашпілля» Інна Шклярук. Вони також на словах передали воїнам-землякам від імені селищного голови Валерія Немировського та усіх жителів громади щиру вдячність за захист, побажали їм здоров’я, витримки, Божого захисту та найшвидшого повернення додому з Перемогою.
Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення, окрім даного позашляховика, за благодійні кошти ГО "Надія Томашпілля", на загальну суму 1 101 151,29 грн., для потреб ЗСУ було закуплено: вантажний автомобіль КаМАЗ, причіп до нього, вантажний бус, квадрокоптер, по декілька комплектів посилених та зимових гумових шин, автомобільні запчастини для ремонту 2-х позашляховиків, три тепловізори, набір інструментів, акумуляторну потужну батерею, саперські лопати, вантажний бус Фольксваген, продукти харчування та засоби для гігієни.
Для бажаючих долучитися до благодійності на потреби ЗСУ надаємо номер картки ГО "Надія Томашпілля"
4239 2200 2155 9868 (Райффайзен Банк).
Щиро дякуємо усім і кожному, хто протягом усього цього часу донатив на благодійний рахунок громадської організації, і тим, хто тільки вирішив долучитися до цієї благородної справи. Не забуваймо, що кожна наша гривня допомагає українським воїнам протистояти російській агресії. Наближаймо Перемогу разом. Лише спільними зусиллями вистоїмо та переможемо!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь