Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

22 вересня – День партизанської слави

Дата: 22.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 70

Шановні жителі Томашпільської громади!
Згідно Указу Президента від 30.10.2001 року 22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави. Цей день, як данина всенародної поваги до тих, хто наближав Велику Перемогу у часи Другої світової війни, здійснюючи героїчну боротьбу у ворожому тилу.

На превеликий жаль, у нашій громаді вже не залишилось жодного учасника тих буремних подій. Але сила їх духу і патріотизму й нині надихають нащадків, які сьогодні продовжують героїчну боротьбу на сході України задля збереження її територіальної цілісності. Саме це і є запорукою нашої непереможності, дає впевненість у тому, що наш народ – незламний і сильний.
До героїчних подвигів наших батьків, дідів і прадідів додалися неймовірні вчинки сучасних партизанів, які в умовах окупації українських земель військами російської федерації продовжують боротьбу за незалежність, суверенітет і цілісність нашої держави. Серед сучасних партизанів є і професійні військові, і пересічні мешканці. Як і в роки Другої світової війни, українські партизани наносять непоправні збитки живій силі, інфраструктурі та техніці противника, здійснюють неоціненний внесок у наближення перемоги над російськими окупантами.
На тернистому шляху підпільної боротьби полягли десятки тисяч синів і дочок України. Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини вони довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам.
Світла пам’ять про усіх партизан, які віддали своє життя за рідну українську землю вічно житиме у наших серцях. Уклінно дякуємо кожному патріотові, який робить свій вагомий внесок у наближення перемоги над ворогом!
Перемога буде за нами!
Слава Україні!
Героям Слава!
 З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь