Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

17 вересня – День працівників лісу

Дата: 17.09.2023 08:01
Кількість переглядів: 109

Шановні працівники та ветерани лісової галузі Томашпільської громади!
Прийміть найтепліші та найщиріші вітання із вашим професійним святом!
Професію лісівника обирають лише ті люди, які безмежно люблять природу і володіють почуттям величезної відповідальності за збереження й примноження краси рідної землі. Саме ви своєю щоденною клопіткою працею, незалежно від пори року та погодних умов, дбаєте про гармонійну взаємодію суспільства і природи заради майбутніх поколінь нашої громади та всієї України.

Нині, під час війни, лісогосподарська галузь є одним із локомотивів української економіки. Лісівники Томашпільської громади активно підтримують воїнів ЗСУ, їх родини та внутрішньо переміщених осіб, постачають деревину для спорудження бліндажів, збільшують заготівлю паливного обсягу, раціонально використовують лісові ресурси, відтворюють лісомисливські багатства.
Тож щиро дякуємо усім вам за щоденну сумлінну та невтомну працю, за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток громади. Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, Божого благословення, добробуту, а головне – віри в Перемогу України і мирного неба!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь