Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

9 вересня – День фізкультури і спорту

Дата: 09.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 83

Шановні спортсмени, ветерани спорту, тренери, вчителі фізичної культури, активісти, представники спортивних клубів, вболівальники нашої громади!

Щиро вітаємо вас зі святом здоров’я, енергії, сили та гарту – Днем фізичної культури та спорту!

Своєю натхненною працею, титанічними зусиллями, досягненнями й перемогами на спортивних аренах різних географічних масштабів ви робите вагомий особистий внесок у розвиток фізкультури та спорту не лише нашої територіальної громади, а й всієї України.

В усі часи Томашпільський край славився працьовитими, сильними духом, фізично і морально витривалими, загартованими та вольовими людьми. Завдяки цим якостям спортсмени нашої громади стали  відомими не лише на нашій маленькій батьківщині, а й далеко за її межами. Величезна кількість почесних нагород зібрана у колекціях спортсменів нашої громади – чемпіонів та призерів змагань з різних видів спорту й різних рівнів, у тому числі й міжнародних.

Особлива вдячність тим, хто навколо спорту гуртує наших дітей, вчить їх сили духу, міцності, витривалості, умінню долати всі перешкоди на шляху до успіху.

Нині, у час війни, українські спортсмени впевнено несуть правду у світ про наш героїчний опір. Бо кожен раз, коли на міжнародних спортивних аренах здіймається Державний Прапор України, весь світ бачить: Україна - бореться, Україна - вистоїть, Україна - переможе.

Схиляємо голови перед подвигом наших спортсменів, які сьогодні зі зброєю в руках захищають Україну від російського агресора.

У День професійного свята бажаємо усім вам успіхів у суспільно важливій і благородній справі - популяризації здорового способу життя, залучення широких верств населення до занять фізичною культурою і спортом. Міцного здоров'я, мирного неба, незгасного запалу, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів. Нових спортивних звершень та перемог!

З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь