Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

6 вересня буде припинене газопостачання споживачам на деяких вулицях Томашполя

Дата: 05.09.2023 15:34
Кількість переглядів: 104

Томашпільська дільниця АТ Вінницягаз доводить до Вашого відома, що у звʼязку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт по наступних вулицях смт Томашпіль: вул.Вишнева. вул.Щаслива, вул.Томашпільська, вул.Героїв Небесної Сотні, вул.Соловʼїна, вул.Білянська буде припинена подача газу 6 вересня 2023р. з 07.00 по 17.00 години.

Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільчих мереж та безпечного постачання природного газу споживачам. Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на вводах та перед газовими приладами. Забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання. 

Наголошуємо на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитися лише за наявності мешканців у своїх будинках та квартирах.

 

Окрім того повідомляємо, що земляні роботи з розкопкою грунту (без відключення газопостачання) будуть проводитись по вул. Білянській з 5 по 8 вересня.

 

Дякуємо за розуміння! Просимо вибачення у споживачів за тимчасові незручності.

Інформація АТ "Вінницягаз"

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь