Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Сьогодні Томашполю виповнюється 407 років!

Дата: 02.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 121

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!
Традиційно у першу суботу вересня ми відзначаємо день народження нашого рідного селища. Тож з цієї нагоди прийміть найщиріші вітання з 407-ою річницею з Дня заснування Томашполя! Нехай цей день для кожного із нас стане святом єднання. Адже саме в такі моменти ми пробуджуємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини.

Зважаючи на свою багатовікову історію, ми повинні поважати і берегти надбане старшими поколіннями, єднатися і пишатися тим, що живемо у великій, дружній, талановитій і працьовитій родині, бути впевненими, що завдяки наполегливій праці кожного, сумлінню і людській мудрості наш рідний край стане квітучим, а Україна – мирною і сонячною.
Томашпіль – це невеликий охайний населений пункт, який здавна славився і славиться своїми працьовитими людьми. Тож щиро дякуємо кожному із вас, дорогі земляки, за ваш внесок у розвиток рідного селища.
Особливу вдячність висловлюємо всім мужнім воїнам ЗСУ з нашого краю, які нині, ризикуючи власним життям, мужньо боронять нашу землю від російських загарбників.
Вічна і світла пам’ять Героям-землякам, які поклали свої життя за незалежність України,  і за наш з вами мирний сон.
Шановні томашпільчани, бажаємо усім вам перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного тепла, благополуччя і здійснення найзаповітнішої мрії всіх українців - ПЕРЕМОГИ.
Нехай кожен ваш день буде благословенний Богом, зігрітий добром, теплом, повагою та розумінням рідних і близьких серцю людей.
Пам’ятаймо, що від нашої єдності, працьовитості та прагнення зробити наше селище кращим залежить майбутнє наших дітей. Тож, Божої помочі нам усім, наснаги, сили, оптимізму і віри у краще майбутнє.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь