Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

3 вересня – День підприємця

Дата: 03.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 78

Шановні підприємці, представники малого та середнього бізнесу нашої громади!
Ваша праця є фундаментом будь-якої громади. Завдяки вашій енергії створюються робочі місця та наповнюється бюджет селища, з якого фінансується розвиток громади. Підприємницьку роботу важко переоцінити. Часом вона не для всіх помітна. Але без неї годі уявити нормальне життя Томашпільської громади й України загалом.

Найбільші чесноти проявляються у час випробувань. Ви першими підставили плече допомоги громаді під час пандемії коронавірусу:  закуповували медичне обладнання, ліки, засоби гігієни, з ризиком для власного здоров’я відновлювали роботу своїх закладів.

Після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну ви активно займаєтеся волонтерською діяльністю. Забезпечуєте всім необхідним наших захисників та фронті, допомагаєте менш захищеним верствам населення громади, переселенцям.
Не менш важливою є ваша заслуга й у тому, що в умовах війни, вам вдається втримати та перезавантажити економіку громади. Сформувати і розвинути український тиловий «економічний фронт», який також є дуже важливим для перемоги над ворогом.
Шановні підприємці, щиро дякуємо кожному із вас, хто на своїх місцях працює на Перемогу над ворогом. Ви є справжнім прикладом патріотизму та любові до своєї країни.
Бажаємо вам міцного здоров’я, миру, впевненості, вдалих угод, надійних партнерів, невичерпної наснаги у праці, а також подальших успіхів у підприємницькій діяльності на благо добробуту громади та всієї незалежної України.
Завдяки нашій спільній праці Україна вистоїть і ПЕРЕМОЖЕ.
Слава Україні!
Слава Збройним силам України!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь