Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

19 серпня – День пасічника

Дата: 19.08.2023 07:30
Кількість переглядів: 116

Шановні бджолярі Томашпільської громади!
Щиро вітаємо вас з нагоди Дня пасічника!
Сьогодні День пасічника ми відзначаємо разом з одним із найвеличніших християнських свят - Преображення Господнього (у народі – Медовим Спасом), головним атрибутом якого є Божий дарунок – мед. З давніх-давен українські бджолярі були у пошані. І сьогодні кропітке ремесло виготовлення меду є справжнім мистецтвом дбайливих та працьовитих людей. Адже вагомі результати не приходять самі по собі, їх запорукою є напружена праця мудрих, дбайливих фахівців з бджільництва.

Мед на столі – радість в хаті. З ним українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги. Тому ми всі з великою вдячністю і повагою ставимося до пасічників нашої громади та їх нелегкої праці. Честь і хвала вам за вірність народним традиціям та любов до своєї землі.
Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров’я, сімейного затишку, рясного цвітіння квітів та щедрих медозборів. Нехай Господь благословляє кожен день вашого життя, а добробут, радість творчості та відчуття гармонії з природою стануть винагородою за вашу працю.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь