Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці

Дата: 08.08.2023 14:13
Кількість переглядів: 74

У межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянськ ого суспільства в У країні на 2021–2026 роки МКІП, Секретаріат Кабінету Міністрів України, Мінінфраструктури та Нацсоцслужба спільно з ІСАР “Єднання”, У країнським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права продовжують проведення розпочатої у 2020 році інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці».

Кампанія передбачає щорічне проведення конкурсу «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці», що покликаний популяризувати успішні приклади тристоронньої співпраці між зазна ченими секторами.
Подати заявку на участь у цьогорічному к онкурсі можуть як інститути громадянського суспільства, представники бізнесу, так і органи вик онав чої влади та органи місцевого самоврядування. Для участі у к онкурсі необхідно до 14 вересн я 2023 р. включно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/4PkDgoR7MSfYLvo96.
Кращі історії про спільні проекти (практики співпраці) будуть висвітлені у тематичному збірнику для розміщення на інформаційних ресурсах партнерів кампанії. Про окремі історії успіху планується зробити відеоролики. Для включення до збірника історія успіх у має відповідати таким критеріям:
- участь у проекті/ініціативі представників трьох секторів: органу виконавчої влади (органу місцевого самоврядування), бізнесу та інституту громадянського суспільства;
- початок і продовження проекту/ініціативи після початку повномасштабноговторгнення;
- інформація про проект/ініціативу доступна на публічних ресурсах;
- проект/ініціатива має вимірювані результати.
У випадку виникнення додаткових запитань, ви можете звернутися до контактної особи – менеджера проектів Центру демократії та верх овенства права Володимира Куделі ([email protected])

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь