Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулась 40 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Дата: 13.07.2023 14:23
Кількість переглядів: 166

Сьогодні, 13 липня, у великій залі селищної ради під головуванням очільника Томашпільської територіальної громади Валерія Немировського відбулось засідання 40 позачергової сесії селищної ради 8 скликання. В її роботі взяли участь 18 депутатів із 26 обраних, запрошені.

На початку засідання Валерій Федорович привітав депутатів-іменинників липня, Оксану Горупашенко та Лідію Загірняк, побажав їм здоров’я, миру, Перемоги,  успіхів у подальшій праці.
Першими проектами, за які без зауважень проголосували депутати, було затверджено внесення змін до окремих рішень, прийнятих на минулих сесіях, а саме: 33 чергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання від 22.12.2022 р № 2730 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Томашпільської селищної ради на 2023 рік»; 23  сесії 8 скликання від 15.02.2022 року № 2559 «Про Програму підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі  в русі  національного спротиву на території Томашпільської селищної ради на 2022-2025 роки»; 33 чергової сесії 8 скликання від 22.12.2022 року  № 2735 «Про бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2023 рік (02512000000)»;  1 сесії селищної ради 8 скликання від 04.12.2020 року № 9 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Томашпільської селищної ради та її виконавчих органів» (інформували перший заступник голови селищної ради Віталій Годний, начальник фінансового управління селищної ради Наталя Щербата).
Затвердили проект Програми про охорону навколишнього природного середовища, охорону та використання надр Томашпільської селищної територіальної громади  на 2023-2025 роки.
Задовільнили прохання КП «Комаргородське» про допомогу у погашенні заборгованості з податкових платежів.
Затвердили проект звернення до депутатів  Вінницької обласної ради щодо передачі зі спільної власності територіальних громад Вінницької області у комунальну власність Томашпільської територіальної громади приміщення котельні, розташованої на території КНП «Томашпільська ЦРЛ».
Одноголосно підтримали проект рішення про включення до переліку другого типу об’єктів комунальної власності Томашпільської територіальної громади. А також  про вилучення майна з господарського відання та балансу з КП «Томашпільводоканал».
Проголосували за надання дозволу на проведення оцінки майна вбудованого приміщення магазину. Затвердили проект з витрат на проведення невід’ємних поліпшень орендованого приміщення.
Підтримали рішення про упорядкування штату філії «ЦКД Томашпільської селищної ради Гнатківський будинок культури». Та про передачу у господарське відання відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради майна для подальшого утримання і обслуговування.
Прийняли проект про збільшення статутного капіталу Комунального підприємства «Томашпільське інвестиційне агентство» та затвердили  його Статут в новій редакції.
Ряд важливих рішень, прийнятих депутатами на нинішньому засіданні селищної ради, стосувалися питань землеустрою: зміни цільового призначення земельних ділянок; затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі;  експертно-грошової та нормативно-грошової оцінки земель; поновлення договорів оренди землі; розгляду клопотання щодо поновлення та продовження терміну дії договорів оренди землі; розгляду заяв про вилучення чи надання земельних ділянок у власність; затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку та ін. (інформував інспектор земельних ресурсів Томашпільської селищної ради В’ячеслав Каленчук).

Зі змінами було прийнято рішення про розгляд заяви ФОП щодо внесення змін до договорів орендованих ним земельних ділянок на час військового стану в країні.
Депутатами також було затверджено ряд актів, спірні питання яких потребують подальшого розгляду в суді.
Загалом на пленарному засіданні 40 позачергової сесії  депутати селищної ради розглянули 55 нагальних питань та прийняли до кожного із них відповідні рішення. Всі питання попередньо ретельно розглядалися та вивчалися на засіданнях постійних комісій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь