Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

23 червня – День державної служби України

Дата: 23.06.2023 08:00
Кількість переглядів: 113

Шановні державні службовці, колеги, ветерани державної служби громади!
Прийміть щирі вітання з професійним святом!
Як відомо, довіра до влади починається з державного службовця, який відіграє роль посередника між нею і народом, реагує на запити сучасного суспільства. Саме тому громадяни покладають на нас особливо відповідальні завдання, чекають від нас компетентності, ініціативи та бажання допомогти. Тож, щиро дякую вам, шановні колеги, що працюєте з повною віддачею на благо жителів нашої громади та всієї України. Нехай і надалі ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян.

Війна стала своєрідним тестом на міцність також і для державної служби. Можу сказати, що всі ми із гідністю його витримуємо. Держава виконує всі свої функції. І це наш внесок у майбутню Перемогу.
Бажаю вам здоров’я, натхнення, невичерпної енергії, витримки, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі, безперервного вдосконалення та заслуженої вдячності людей. І – найголовніше – перемоги України та миру на нашій землі!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь