Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 20.06.2023 13:17
Кількість переглядів: 150

Сьогодні, 20 червня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради під головуванням селищного голови Валерія Немировського. Згідно з порядком денним члени виконкому розглянули 40 нагальних питань, та прийняли до них відповідні рішення.

Зокрема, на засіданні було прийнято рішення про утворення комісії з питань компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна згідно з постановою КМУ від 9 травня 2023 р №516.
 Затверджено рішення про встановлення пам’ятних дощок на будівлі Рожнятівського ліцею в пам’ять Героїв-земляків, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України, Ігоря Бойка та Олександра Скорука.
Ухвалено ряд рішень органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікунства; переоформлення опіки над недієздатними особами (інформував начальник відділу соціального захисту Олександр Недомовний).
Прийнято ряд важливих рішень, що стосувалися правового захисту дітей: про доцільність позбавлення батьківських прав матері неповнолітньої дитини; про надання дозволу на реєстрацію місця проживання неповнолітньої дитини без згоди батька (інформувала начальник служби у справах дітей Оксана Ярош).
Погоджено взяття на першочерговий та загальний квартирний облік при виконавчому комітеті селищної ради дітей окремої категорії (інформувала керуюча справами селищної ради Інна Шклярук).
Також розглянуто та прийнято відповідні рішення з ряду питань про видачу дублікатів свідоцтва на право особистої власності на домоволодіння та присвоєння адресних номерів житловим будинкам та будівлям нежитлового значення (інформував завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен).
Затверджено ряд соціальних питань, що стосувалися призначення одноразової грошової допомоги громадянам та пораненим військовослужбовцям нашої громади, які потребують лікування, а також   на ліквідацію наслідків пожежі.
Члени виконкому також розглянули ряд заяв про призначення компенсації окремим фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній особі.
Усі рішення засідання, ухвалені членами виконавчого комітету,  будуть оприлюднені на офіційному сайті селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь