Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

1 червня – День захисту дітей

Дата: 01.06.2023 08:00
Кількість переглядів: 112

Дорогі діти, шановні батьки, жителі та гості Томашпільської громади!
Щороку у цей день ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Його встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 на підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім’ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна - дітям" та інших громадських організацій.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому наш святий обов’язок посякчасно дбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень захисту, виховання і дотримання прав дитинства. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.
  У цей день ми також висловлюємо безмежну вдячність усім, хто опікується дитячими долями: батькам, вихователям, вчителям, усиновлювачам, опікунам, піклувальникам. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради їхнього світлого майбутнього, ви виховуєте достойних громадян, які неодмінно стануть гордістю нашої держави.
Любі діти! Ви у нас найкращі, найталановитіші, найрозумніші і ще багато у чому перші. Ми з гордістю впевнені, що майбутнє громади й України – в надійних руках! Будьте слухняними, ввічливими, добрими і тоді обов'язково усі ваші мрії здійсняться. А ми, дорослі, подбаємо, щоб усе так і було!
І саме задля цього наші мужні захисники сьогодні боронять рідну землю, щоб повернути вам сонячні ранки без сирен, вибухів та страху,  мирне небо над головою і світле майбутнє!                    
Нехай ваші долі складаються легко, зростайте здоровими та щасливими. Теплого, безтурботного вам літа, веселих канікул, неповторних вражень, гарного відпочинку та щасливого дитинства у квітучій, рідній Україні.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь