Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З роси й води Вам, шановний ювіляре!

Дата: 31.05.2023 14:08
Кількість переглядів: 151

Сьогодні, 31 травня, у прекрасну весняну пору, 90-річний ювілей завітав у долю шанованого жителя нашої громади, томашпільчанина Віталія Тимофійовича Колісника – журналіста зі справжнім гартом, колишнього відповідального секретаря газети «Томашпільський вісник».
Привітати ювіляра у цей день завітали секретар селищної ради Оксана Потуторовська, керуюча справами селищної ради Інна Шклярук, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Людмила Поперечна та головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Інна Карпин, які від імені голови Томашпільської селищної ради Валерія Немировського і всієї громади, побажали йому міцного здоров’я, благополуччя, миру, вручили квіти та пам’ятний подарунок.

Народився Віталій Тимофійович у с. Вила. Після закінчення на відмінно місцевої семирічки навчався у Тульчинському педучилищі, звідки був направлений учителювати на Херсонщину. Затримався там не довго, адже був призваний на армійську службу. Служив у м. Одеса, де згодом заочно здобував в університеті фах філолога.
Певний час Віталій Тимофійович Колісник учителював у с. Яланець нашого району, а з 1958 року, на запрошення редакції Томашпільської районної газети, пішов у журналістику, і понад чотири десятки років працював відповідальним секретарем редакції райгазети.
Творчий доробок ювіляра вагомий, різножанровий, заслужено оцінений численною армією читачів, відзначений багатьма преміями у творчих конкурсах.
Віталій Тимофійович донині є завзятим поціновувачем книг та періодики, яку систематично передплачує, читає та обговорює з близькими по духу людьми.
З роси і води Вам, шановний ювіляре, людино творча небайдужа, глибокодумна і доброзичлива.
Міцним здоров’ям, миром, благополуччям, гарними звістками від дітей, онуків, правнуків нехай наповнюється кожен день і рік Вашого високоліття.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь