Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

14 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ

Дата: 14.05.2023 08:00
Кількість переглядів: 220

Дорогі жінки, любі наші матері!
Сердечно вітаємо вас з одним із найтепліших та найсердечніших свят – Днем матері!
Це свято важливе для кожного із нас, адже всі ми багато чим завдячуємо найдорожчим нашому серцю людям – нашим мамам. І не лише в цей день, а й кожного дня ми маємо проявляти до них свою безмежну любов і вдячність за все, що вони зробили і роблять для нас – за всеперемагаючу материнську любов,  терпіння, турботу, за святі молитви, які щохвилини оберігають нас у житті, за мудрість і, водночас, за мужність.

Особливих слів вдячності та поваги заслуговують жінки-матері, які нині воюють поряд з чоловіками на фронті, займаються волонтерством, які в тилу завжди готові прийти на допомогу й підтримати своїх дітей, коханих, рідних та близьких.
Доземно схиляємо голови перед матерями, сини та доньки котрих героїчно загинули на фронті, захищаючи свою Батьківщину, і вже ніколи не переступлять рідного батьківського порогу. Дякуємо, що виростили їх вірними дітьми своєї Батьківщини, мужніми і сильними патріотами. Вони  навіки залишаться в пам’яті народу та наших серцях.
Щиро дякуємо й молодим матусям, які навіть в умовах війни народжують та виховують маленьких українців, і з ніжністю та любов’ю плекають молоді паростки продовжувачів славетного українського роду.
Здоров’я вам усім, щастя, добробуту, злагоди та миру.  Нехай у ваших домівках завжди лунає дзвінкий сміх дітей, внуків та правнучат, щоб вони своїм чистими й дзвінкими голосами звеселяли ваші душі та примножували надію на краще майбутнє.
Нехай усі матері, які чекають своїх синів та доньок з вогняного пекла війни, дочекаються своїх дітей живими та неушкодженими.
Швидкої Перемоги  нашій матері-Україні та усім нам!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь