Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ПАМ’ЯТЬ ПРО МИНУЛЕ РОБИТЬ НАШ НАРОД СИЛЬНІШИМ

Дата: 08.05.2023 13:09
Кількість переглядів: 221

78 років тому завершилася Друга світова війна, яка незгасним смутком донині живе в кожній українській родині. У ці дні ми віддаємо шану всім, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну Українську землю від нацистських загарбників. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Цей день присвячений пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірване насильством світового масштабу, людям усіх рас та націй. Тим, хто загинув на фронтах, в окопах, під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття. Кожне ім’я спонукає нас пам’ятати про героїчний подвиг дідів-прадідів і цінувати наше життя.

Сьогодні, 8 травня, у день пам’яті та примирення, щоб віддати шану нашим землякам, які полягли у нерівній боротьбі з нацистами в буремні роки Другої світової війни, і загиблих уже в наші часи  під час російського вторгнення захисників, відбулося покладання квітів до Пам’ятного знака  борцям за свободу і незалежність України й до Меморіалу Слави загиблим у Другій світовій війні томашпільчанам.
В заході взяли участь голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, його заступник з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Борис Наконечний, секретар селищної ради Оксана Потуторовська, керуюча справами селищної ради Інна Шклярук, керівники та працівники структурних підрозділів селищної ради.Учасники поклали живі квіти до підніжжя пам’ятників й хвилиною мовчання вшанували пам’ять про полеглих.
Ми пам’ятаємо яку ціну наш народ заплатив за  перемогу у Другій світовій війні. Тоді в її горнилі загинуло понад 8 мільйонів українців. А також пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Тож нехай сьогодні вона стане запорукою нашої нинішньої Перемоги над російським загарбником.
Вічна і світла пам’ять полеглим захисникам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь