Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

8 травня – День пам’яті та примирення в Україні

Дата: 08.05.2023 08:00
Кількість переглядів: 139

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади, вдови, діти війни та нинішні захисники Вітчизни!
Сьогодні, у День пам’яті та примирення, згадаймо усіх, хто ціною свого життя 78 років назад захистив право українців бути українцями. І скільки б не минуло часу, а День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. У цей день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та віддаємо глибоку шану померлим, уже в мирний час, ветеранам. І хоча у нашій громаді вже не залишилося жодного живого учасника бойових дій того страшного лихоліття, ми з великою вдячністю й відповідальністю усвідомлюємо, що без їхнього подвигу не було б нашого майбутнього.

На превеликий жаль, цю знаменну дату ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Нинішні захисники України з честю продовжують героїчні традиції фронтовиків. Ми не маємо права програти і не програємо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати свободу.
Бажаємо всім міцного здоров’я, життєвих сил, мирного неба, невичерпного оптимізму і віри у краще майбутнє. У ці складні часи ми, як ніколи, маємо згуртуватися навколо найбільшої мети – жити в незалежній, єдиній, квітучій Україні. І хай незламний дух Великої Перемоги надає нам сил і наснаги!
Слава ветеранам і їх незабутньому подвигу!
Слава воїнам Збройних сил України, які нині боронять нашу Батьківщину!
Слава Україні!

З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь