Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ЖИТЕЛЬКУ ТОМАШПОЛЯ ПРИВІТАЛИ З ІМЕНИНАМИ

Дата: 26.04.2023 16:54
Кількість переглядів: 233

22 квітня свій поважний день народження відсвяткувала жителька  Томашполя Євдокія Дем’янівна Нагорянська.
Євдокія Дем’явна Нагорянська (Довгань) народилася у 1932 році у селищі Томашпіль в багатодітній селянській родині. Закінчивши п’ять класів місцевої школи, дівчинка змушена була йти працювати в місцевий колгосп. Її батька, Дем’яна Єфимовича Довганя, забрали на війну, з якої він так і не повернувся - загинув на фронті. То були важкі часи. Не мали що їсти, виживали як могли.

Згодом дівчина зустріла свого судженого Олександра Нагорянського з Тиманівки, вийшла заміж. Працювали в колгоспі на сільськогосподарських роботах аж до виходу на заслужений відпочинок. Найбільшим подарунком долі для Євдокії Дем’янівни стали її діти: син Олег та донька Наталя. Дочекалася ювілярка трьох онуків та трьох правнуків, які є її радістю, опорою й підтримкою.
Євдокія Дем’янівна нині проживає разом з сім’єю  доньки Наталі. Близькі та рідні дбають про неї, оточуючи своєю турботою й любов’ю. На превеликий жаль, бабусі не раз довелося зазнати й гіркоти болючих втрат – поховала чоловіка, синочка Олега.

Ювілярка, не зважаючи на свій поважний вік, ще сама дає собі лад, дбає про чистоту в оселі. А життєвих сил і снаги бабусі додають її щирість, добре серце та, найголовніше, - повсякденні молитви до Бога та Пресвятої Богородиці, в яких вона ревно просить святих за своїх дітей, онуків, правнучат, за сусідів, за всіх людей, та щоб скоріше настав мир на нашій Українській землі.
За дорученням голови Томашпільської селищної ради Валерія Немировського привітати поважну ювілярку завітали головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Інна Карпин та головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури та туризму Григорій Слободян, які побажали Євдокії Дем’янівні міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, Божого благословення, та щоб кожен день дарував їй тільки радість та позитивні емоції.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь