Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вогнеборців громади з професійним святом привітав селищний голова

Дата: 17.04.2023 15:19
Кількість переглядів: 229

17 квітня, саме у  другий день Великодня, своє професійне свято відзначають представники найвідважнішої професії - працівники пожежної охорони України.
Сьогодні  голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський завітав у колектив державної пожежно-рятувальної частини № 28 6-го державного пожежно-рятувального загону смт.Томашпіль, аби привітати його начальника Сергія Вапнярука та особовий склад з їхнім професійним святом.

Нині у ДПРЧ-28 селища Томашпіль сумлінно несуть службу 23  вогнеборці. Приємно, що з минуголо року до колективу приєднався колега з Бахмуту, який тимчасово проживає та несе службу в загоні рятувальників нашої громади.
Валерій Федорович звертаючись до вогнеборців громади зазначив, що пожежна служба Томашполя - це структура, без якої було б неможливе безпечне існування нашого селища, та й громади в цілому. Наші рятувальники і пожежники є гордістю громади.  Адже не раз на ділі доводили безмежну відданість своїй справі, навіть коли знаходились на межі ризику. І як результат – попереджені та приборкані пожежі, врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні цінності. У 2021 році пожежники Томашпільської ДПРЧ-28 6-го державного пожежно-рятувального загону брали участь у гасінні пожеж на найбільш постраждалих від вогню територіях Чорнобиля. Хоробро проявили себе й у жовтні 2022 року на усуненні наслідків від попадання ворожої ракети у с. Липівка нашої громади.
Очільник громади подякував пожежникам за вірність присязі, патріотизм, мужність та побажав здоров’я, витримки, сили і наснаги у несенні нелегкої служби, благополуччя їхнім сім’ям, Божої опіки, сухих рукавів та поменше тривожних викликів.  
Валерій Федорович також висловив слова вдячності ветеранам пожежної служби, які присвятили власне життя боротьбі з вогнем і передають свій досвід нинішньому поколінню вогнеборців.
З нагоди професійного свята голова Томашпільської громади Валерій Немировський від імені селищної ради, депутатського корпусу, членів виконавчого комітету нагородив почесними Грамотами та грошовими відзнаками начальників караулу ДПРЧ №28, капітанів служби цивільного захисту Володимира Балдинюка та Андрія Піскунова, радіотелефоніста караулу ДПРЧ №28, молодшого сержанта Людмилу Сливку, командира відділення караулу ДПРЧ №39 м. Бахмут 8-го державного пожежно-рятувального загону головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області Юрія Хохлова, водія караулу ДПРЧ №28, старшину цивільного захисту Сергія Терлецького. Подякував їм за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, оперативне виконання поставлених завдань та вагомий особистий внесок у справу захисту життя і здоров’я людей.
Шановні вогнеборці, хай оберігають вас вдячні молитви врятованих вами людей. Бережіть себе і своїх рідних. Нехай у ваших хоробрих серцях палає лише вогонь любові до України.
Мирного неба нам усім і Перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь