Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ЗІ СВІТЛИМ СВЯТОМ ПАСХИ!

Дата: 09.04.2023 07:00
Кількість переглядів: 152

Шановні християни римо-католицького віросповідання Томашпільської територіальної громади, гості!
Сердечно вітаємо вас зі світлим святом Христового Воскресіння!  
Нехай благодать цього величного дня Божою милістю доторкнеться до кожного віруючого серця й спонукає по-новому побачити й відчути себе у цьому світі, оцінити чистоту своїх думок, бажань та вчинків. Навчить бути добрішими, милосерднішими, терплячішими та благороднішими один до одного.

В нелегкий час ми зустрічаємо цьогоріч Великдень. Час випробувань найбільше вимагає розуміння, терплячості та виваженості вчинків і дій кожного із нас. Тож нехай віра і милість Божа допоможуть вам достойно долати всі труднощі і виклики сьогодення, йти по життю з добротою у серці, високими прагненнями та щирою надією.
Хай кожен із вас відчує на собі всеперемагаючу Божу любов, яка робить кожного, хто в неї вірить, сильнішим  від усіх армій світу,  бо з ним – Бог. А де Бог, там - Перемога!
Бажаємо вам, вашим родинам й нашим воїнам-захисникам, яким судилося зустрічати свято Пасхи у фронтових окопах, здоров’я, Небесного захисту, витримки, миру, світлої радості, благополуччя і Божого благословення, яке стане запорукою миру на нашій землі та духовного відродження нашої держави і здійснення найзаповітнішої мрії – щоб чим скоріше від ран, заподіяних війною,  воскресла наша Україна!
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
З повагою селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь