Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вступ до майбутнього: онлайн-лекції для абітурієнтів 2023 року

Дата: 28.03.2023 11:17
Кількість переглядів: 210

Для молодих людей, зокрема школярів, що у 2023 році закінчують здобуття загальної середньої освіти та мають намір вступати до закладів вищої освіти України, громадською організацією "Молодіжна організація "Молоде покоління" суспільно з Національним Фестивалем “Код Нації” було ухвалено рішення про проведення марафону зустрічей, на яких експерти у галузі освіти, представники ВНЗ та вступники минулих років допоможуть абітурієнтам 2023 року з’ясувати всі деталі та нюанси вступу до закладів вищої освіти у 2023 році, проведення НМТ-2023, визначення пріоритетів та значення вагових коефіцієнтів і звісно поділяться дієвими лайфхаками щодо написання мотиваційних листів.

Перша з п’яти зустрічей, що відбудуться у рамках марафону у весняно-літній період цього року, запланована у форматі відеоконференції на 1 квітня 2023 року о 12:00 на платформі meet.google.com.

Щоб взяти участь у зустрічі, учасники мають попередньо зареєструватися за посиланням https://url.molodp.org/vstup2023.

Частина зустрічей відбуватиметься у вигляді профорієнтаційних заходів. Активні учасники марафону матимуть можливість отримати невеликі сувеніри від Національного Фестивалю “Код Нації".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь