Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 35 позачергова сесія селищної ради

Дата: 10.02.2023 17:38
Кількість переглядів: 301

10 лютого під головуванням секретаря Томашпільської селищної ради Оксани Потуторовської відбулася 35 позачергова сесія селищної ради 8 скикання. В ній зареєструвалися та взяли участь 22 депутати із 26 обраних, запрошені: перший заступник голови Томашпільської селищної ради Віталій Годний, начальник фінансового управління Наталя Щербата, директор КП «Томашпільське інвестиційне агентство» Сергій Босак.

На сесії депутатами були прийняті проекти рішень з таких нагальних питань: затвердження звіту про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 2022 рік; про внесення змін до рішення 33 сесії селищної ради 8 скликання від 22.12.2022 р. №2733 «Про затвердження програми розвитку фізичної культури і спорту у Томашпільській громаді на 2021-2025 роки»; про внесення змін до рішення 33 чергової сесії 8 скликання від 22.12.2022 р. №2735 2Про бюджет Томашпільської територіальної громади на 2023 рік» (02512000000) та у розділі різне заслухали  інформацію про роботу КП «Томашпільське  інвестиційне агентство» у 2022 році (інформував директор КП «Томашпільське інвестиційне агентство» Сергій Босак).
Прийняті на даній сесії рішення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь