Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (електроенергія)

Дата: 20.01.2023 14:55
Кількість переглядів: 196

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Фото без опису

1.    Найменування   та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Томашпільська селищна рада код за ЄДРПОУ 04326218; 
2.    категорія замовника – Юридична особа, яка забезпечує потреби територіальної громади
3.    Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код за ДК 021:2015: 09310000-5 Електрична енергія .
4.    Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-17-014887-a
5.    Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до вимог і положень нормативних і виробничих документів та потреб Томашпільської селищної ради
Характеристики та якість товару повинні відповідати державним стандартам України.
6.    Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення для закупівлі визначений у сумі 1 650 883,00грн з урахуванням ПДВ.

Фото без опису

 

7.    Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 650 883,00 грн з ПДВ.

8.    Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість закупівлі розрахована за формулою
Цфакт * Ф, де  
Ф – плановий обсяг споживання електричної енергії (кВт*год), який Замовник має намір придбати за результатами  цієї процедури закупівлі.  
Розрахунок ціни відповідно до абз. 1 ч. 3 ст. 22 Закону, за яку Учасник згоден виконати замовлення, повинен здійснюватися наступним чином:   
Цфакт =  (Цод*(1+К/100)+T+В)*1,2; де  
Цфакт – вартість електричної енергії за розрахунковий період; 
«Цод» – ціна за 1 кВт/год електричної енергії. «Цод» для даної процедури закупівлі не може бути нижчою прогнозованої ціни РДН ОЕС, яка для даної закупівлі становить – 3,637536 грн. за 1 кВт*год без ПДВ. Дане значення визначено як середньозважену ціну на РДН у торговій зоні Об'єднана Енергетична Система України  за перші десять днів січня 2023 року – 3,46432 за 1 кВт*год без ПДВ за даними ДП «Оператор ринку», розміщеними на його веб-сайті www.oree.com.ua, з урахуванням індикатора діапазону можливого коливання ціни в періоді постачання. Замовник встановлює величину цього індикатора однакову для всіх Учасників в розмірі + 5%. «Цод» не включає ПДВ, Т, К, В. 
«Т» – затверджений Постановою НКРЕКП тариф на послугу передачі електричної енергії НЕК «Укренерго» (оператор системи передачі – ОСП)  відповідно до постанови НКРЕКП від 21.12.2022 № 1788 в розмірі 380,28 грн/МВт•год. «Т» є регульованою складовою ціни Договору. 

«В» – затверджений постановою НКРЕКП від 19.12.2022 року №1690 тариф на здійснення операцій купівлі-продажу на ринку «на добу наперед» та внутрішньодобовому ринку в розмірі 7,61 грн./МВт*год. «В» є регульованою складовою ціни Договору. 
«1,2» - математичне вираження ставки податку на додану вартість (ПДВ – 20 %), яке нараховується згідно Податкового кодексу України.  
«К» – коефіцієнт прибутковості Постачальника (маржа, вартість послуг Учасника), запропонований Учасником у відсотках від загальної ціни тендерної пропозиції (Цод), % *. 

 

файл


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь