Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваноївартості предмета закупівлі
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваноївартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4-1 постанови КМУ від 11.10.2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
- Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, спорту,культури та туризму Томашпільської селищної ради; Україна, 24200, Вінницька обл., Тульчинський р-н., смт. Томашпіль, вул. Ігоря Гаврилюка буд. 23; код ЄДРПОУ – 41403597; категорія замовника – орган місцевого самоврядування.
- Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частини предмета закупівлі (лотів за наявності):ДК 021:2015 – 15810000-9– Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб пшеничний (різаний та нерізаний), хліб житній, булочки шкільні, пиріжки).
- Ідентифікатор закупівлі: - UA-2022-12-01-004138-a.
- Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Учасник-переможець повинен забезпечити поставку товару, якість якого відповідає наказу МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 року № 298/ 227 «Про затвердження інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», Наказ МОН України та МОЗ України від 15.08.2006 року №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів, затвердженого Наказом МОЗ України 24.03.2016 № 234, Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР, постанова КМУ № 305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
Характеристики товару:
-
- Кількість, обсяг поставки та інші характеристики товару:
№ № з/п |
Найменування товару, щодо якого проводиться процедура закупівлі |
Кількість |
Од. виміру |
11. |
Хліб пшеничний: |
|
кг. |
різаний |
6800 |
||
нерізаний |
3200 |
||
22. |
Хліб житній |
720 |
кг. |
3. |
Булочки шкільні |
15000 |
штуки |
4. |
Пиріжки |
4800 |
штуки |
4.2. Вимоги до якості товару:
4.2.1. Хліб пшеничний:
- вологість – не більше 46%;
- кислотність – 13%;
- пористість –54 %;
- борошно – вищого, 1 сорту пшеничне;
- стан м’якуша – добре пропечена не волога на дотик, без комків та слідів недомісу, після притиснення м’якіш повинна приймати первинну форму;
- смак – властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку;
- запах - властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку.
4.2.2. Хліб житній:
- вологість – не більше 51%;
- кислотність – 7-12%;
- пористість – 45-57 %;
- стан м’якуша – добре пропечена не волога на дотик, без комків та слідів недомісу, після притиснення м’якіш повинна приймати первинну форму;
- смак – властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку;
- запах - властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку.
4.2.3. Булочки шкільні:
- борошно - вищого ґатунку;
- забарвлення скоринки: від світло-жовтого до темно-коричневого, без підгорілості;
- стан м’якуша - має бути пропечена, еластична, не волога на дотик,без слідів непромісу;
- форма - овальна, можуть бути з’єднанні між собою по декілька штук.
4.2.4. Пиріжки:
- пиріжок має бути виготовлений з борошна пшеничного вищого ґатунку з відповідною начинкою.
- пиріжки повинні бути простої правильної форми, без бокових напливів та притисків, не розпливчасті;
- поверхня рівна, блискуча, без тріщин;
- колір від золотисто-жовтого до світло-коричневого, на бокових поверхнях світліший; добре пропечені, без слідів непромісу;
- смак і запах приємні, властиві випеченим виробам; начинка соковита, смак і запах відповідає начинці.
- Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначенона підставіаналізу фактичного використаннятоварів у минулихперіодах та з урахуваннямзапланованихпоточнихобсягів товарів замовника.
- Очікувана вартість предмета закупівлі: 510 764,00грн. (пятсот десять тисяч сімсот шістдесят чотири грн. 00 коп.).
- Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось шляхом аналізу ринку через загальнодоступну інформацію щодо цін на хліб пшеничний (різаний та нерізаний), хліб житній, булочки шкільні, пиріжки, яка міститься у відкритих джерелах та спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.
- Процедура закупівлі: застосовуються відкриті торги з особливостями (постанова КМУ № 1187 від 12.10.2022 року).
Уповноважена особа __________ Олександр ТІХОМІРОВ
(підпис)