Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

 Єднаймося проти насилля

Дата: 25.11.2022 12:02
Кількість переглядів: 341

24 листопада 2022 року в Україні стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Тож у цей день в нижньому залі адміністрації    в рамках запланованих до  неї заходів відбулося засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, яку провів перший заступник селищного голови Віталій Годний. У засіданні взяли участь члени міжвідомчої комісії – представники служб, що причетні до вирішення зазначених проблем.


  В ході засідання секретар міжвідомчої ради, директор Центру з надання соціальних послуг Людмила Поперечна ознайомила присутніх з планом заходів, що відбудуться в рамках Всеукраїнської акції, коротко інформувала про роботу ради з питань протидії домашньому насильству в Томашпільській територіальній громаді та про те, як опрацьовуються звернення громадян щодо проблем насильства у сім’ї, акцентуючи увагу на  своєчасному спільному реагуванні на  подібні звернення всіх служб, які відповідають за цей напрям роботи з жителями громади.
  Крім того, вона ознайомила членів ради з програмою заходів, що відбуватимуться в громаді в рамках Всеукраїнської акції. Так, починаючи з 25 листопада в громаді заплановано проведення «круглих  столів» на різні теми з питань ліквідації насильства щодо жінок та дівчат, перегляд соціальних відеороликів інформаційного характеру до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, до Міжнародного дня боротьби з рабством, Міжнародного дня людей з інвалідністю, різноманітних релаксаційних заходів, запис відеороликів до Дня волонтера, Дня Збройних Сил України  та інше. Завершиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» відкриттям у Томашполі «червоної лавки», що буде приурочене річниці інциденту в Монреалі(Канада) – в День Білої стрічки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь